Δήλωση του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, κατά την παραλαβή τριών νέων, σύγχρονων απορριμματοφόρων για την καθαριότητα του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου:

“Φίλες και φίλοι,

Συμπολίτες σε Μοσχάτο και Ταύρο,

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί συνεχίζουμε να υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας προς τους πολίτες του Μοσχάτου και του Ταύρου.

Παραλάβαμε τρία νέα, σύγχρονα απορριμματοφόρα που θα βοηθήσουν στο να είναι η πόλη μας ακόμα πιο καθαρή, οι εργαζόμενοι μας να εργάζονται σε ακόμα καλύτερες συνθήκες, με ασφάλεια, ενώ τα απορριμματοφόρα είναι φιλικά προς το περιβάλλον.

Η αγορά έγινε με τα χρήματα των δημοτών του Μοσχάτου και του Ταύρου. Είμαστε ένας Δήμος με τα χαμηλότερα δημοτικά τέλη σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Συνεχίζουμε τον εκσυγχρονισμό του στόλου μας και περιμένουμε και νέα οχήματα τα οποία θα ενισχύσουν την καθαριότητα της πόλης.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους του Δήμου και ιδιαίτερα της Καθαριότητας, οι οποίοι στις πολύ δύσκολες συνθήκες της πανδημίας είναι κοντά στον πολίτη. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Αντιδημάρχους και τους συνεργάτες μου, οι οποίοι νυχθημερόν παλεύουν για μια καλύτερη πόλη.

Συνεχίζουμε για έναν Δήμο πιο σύγχρονο και πιο κοντά στον πολίτη”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ