Η ιστορική disco Barbarella έρχεται το Σάββατο 4 Ιουλίου για ένα μοναδικό πάρτι στον Άλιμο.

Η Βarbarella και το Bikini Beach έχοντας στο ενεργητικό τους τα μεγαλύτερα και πιο πετυχημένα event, ενώνουν τις δυνάμεις τους, και βάζουν την υπογραφή τους, με την εγγύηση μιας μοναδικής βραδιάς και ανεπανάληπτης εμπειρίας!

Ο ορισμός του απόλυτου & σύγχρονου disco clubbing, έρχεται το Σάββατο 4 Ιουλίου στο opening μιας μαγικής βραδιάς, με τον πιο καινοτόμο εξοπλισμό ήχου & φωτισμού, με 2 μεγάλες πίστες, εκ των οποίων η μία στο κέντρο μπροστά απο το DJ booth & η δεύτερη, μπροστά απο το bar.

Info: 

Σάββατο 4 Ιουλίου

Οι πόρτες ανοίγουν στις 23:00 και το πάρτι ξεκινά τα μεσάνυχτα

Είσοδος: 10€ με ποτό
Resident DJ’s : Petros Bratakos, Kostas Par RMX – Guest Dj: Kostas Alexiou.

IMPORTANT INFO:
Θα υπάρξει απόλυτη διασφάλιση και τήρηση όλων των υγειονομικών κανόνων και μέτρων προστασίας, όπως προβλέπονται από την Πολιτεία


Το Bikini Beach Bar σας υποδέχεται με πλήρη σεβασμό στις υγειονομικές διατάξεις. Παίρνουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας ώστε να διασφαλιστεί η υγεία όλων μας. Επίσης θα διατηρηθεί με αυστηρότητα ο αριθμός παρευρισκομένων ατόμων στην εκδηλωση που προβλέπεται για την επιχείρηση μας βάση του νόμου. Γι αυτό θα δωθεί απόλυτη προτεραιότητα στις κρατήσεις, με μέγιστο αριθμό 6 (έξι) άτομα ανά τραπέζι.
Διασκεδάζουμε πάντα με ασφάλεια!

Βikini Beach:  Λεωφ. Ποσειδώνος 77, Λουτρά Αλίμου (Στάση τράμ “Λουτρα Αλίμου”) – Free car park

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ