Νωρίτερα από τις προηγούμενες χρονιές, ώστε να μην προκληθεί συνωστισμός και συγχρωτισμός, ξεκίνησε από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και θα διαρκέσει έως την Μεγάλη Δευτέρα,  η διανομή προϊόντων για το Πάσχα, στους 400 και πλέον ωφελούμενους, ευάλωτους από την κρίση και ευπαθείς  δημότες των 3Β.

Οι δικαιούχοι της δράσης, ειδοποιούνται τηλεφωνικά και προσέρχονται με προκαθορισμένα ραντεβού, προκειμένου να παραλάβουν  μεταξύ των ωρών 10 π.μ. έως 2 μ.μ. τα Πακέτα Αγάπης που με αγάπη και προσοχή δημιούργησε η υπεύθυνη Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Μαρία Φουρναράκη με τους συνεργάτες της, για τις οικογένειες και τα νοικοκυριά που έχουν ανάγκες .

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο επισκέφθηκε και ο Δήμαρχος Γρηγόρης Κωνσταντέλλος  ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την οργάνωση αλλά και την διακριτικότητα που γίνεται η διανομή των αγαθών καθώς όπως χαρακτηριστικά σημείωσε « πρόκειται για οικογένειες συμπολιτών μας που εν μέσω πανδημίας , δεν έχουν την δυνατότητα να εξασφαλίσουν ούτε τα στοιχειώδη».

Επίσης  τόνισε ότι στην δύσκολη συγκυρία που ζούμε «η Δημοτική Αρχή, στέκεται στο πλευρό τους  και τους στηρίζει με όλα τα μέσα που διαθέτει αναδεικνύοντας το πραγματικό και ουσιαστικό ανθρώπινο πρόσωπο της».

Η Αντιδήμαρχος Μαρία Φουρναράκη σημείωσε ότι «η διανομή των αγαθών γίνεται με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον κορωνοΪό ενώ ευχαρίστησε δημόσια όλους τους ιδιώτες, χορηγούς , συλλόγους και φορείς που με τις προσφορές τους στήριξαν την προσπάθεια».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ