3Β: Κλείνει λόγω έργων η παραλιακή στο ύψος της Βουλιαγμένης

Ξεκινά έως το τέλος του μήνα, το μεγάλο έργο κατασκευής δικτύου όμβριων υδάτων στη Βουλιαγμένη και η πρώτη φάση κατασκευής του θα επηρεάσει την παραλιακή λεωφόρο.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εγκρίθηκαν από το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής και θα τεθούν σε ισχύ με την εγκατάσταση του εργοταξίου στο κέντρο της Βουλιαγμένης, γεγονός που θα επηρεάσει την κίνηση των οχημάτων στο κομμάτι της λεωφόρου Αθηνάς από τη στροφή για Λαιμό (οδός Απόλλωνος) ως τη στροφή για το κοιμητήριο (οδός Πανός).

Σύμφωνα με τη μελέτη αλλά και τις εκτιμήσεις της δημοτικής αρχής των 3Β, τα έργα θα διαρκέσουν περί του 4 μήνες.

Συγκεκριμένα, κατά την πρώτη φάση θα γίνει ολική κατάληψη οδοστρώματος επί της παραλιακής λεωφόρου στην κατεύθυνση προς Σούνιο από τη συμβολή της παραλιακής με την οδό Απόλλωνος ως τη συμβολή της με την οδό Πανός και ολική κατάληψη της οδού Ερμού από την παραλιακή ως την Ιάσονος.

Κατά τη δεύτερη φάση θα γίνει ολική κατάληψη οδοστρώματος επί της παραλιακής λεωφόρου στην κατεύθυνση προς Αθήνα από τη συμβολή της παραλιακής με την οδό Πανός ως τη συμβολή της με την οδό Απόλλωνος και ολική κατάληψη της οδού Θησέως στο τμήμα της από την οδό Ήρας ως την παραλιακή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ