Στη διάθεση των πολιτών για ερωτήματα και συζήτηση σε ζωντανή μετάδοση θα βρίσκεται την Τετάρτη 14 Απριλίου στις 6 μ.μ. ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος. Θέμα της διαδικτυακής συνάντηση είναι η εφ’ όλης της ύλης ενημέρωση του Δημάρχου για τις δράσεις του Δήμου που σχετίζονται με το περιβάλλον και τη διαχείριση απορριμμάτων.

Μετά την ενημερωτική παρουσίαση των δράσεων, ο Δήμαρχος θα είναι στη διάθεση του κοινού για να απαντήσει σε όλες ερωτήσεις που θα τεθούν. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι πολίτες αλλά και φορείς μπορούν να συμμετέχουν στη συζήτηση η οποία θα μεταδοθεί και σε πραγματικό χρόνο από τα δημοτικά social media.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στην τηλεδιάσκεψη μέσω Zoom θα χρειαστεί να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά (διευκρινίζεται ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

Η εκδήλωση θα προβληθεί μέσω της διαδικτυακής τηλεόρασης του Δήμου:

Όσοι δεν συμμετέχουν με βιντεοκλήση στη συζήτηση μέσω Zoom, θα υπάρχει δυνατότητα να υποβληθούν ερωτήσεις και μέσω του chat στο Facebook και στο Youtube.

Η συζήτηση διεξάγεται στο πλαίσιο σειράς ενημερωτικών συναντήσεων οι οποίες πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη στις 6:00 μ.μ. Ενημερωθείτε για το πλήρες πρόγραμμα των συναντήσεων εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ