Μια ξεχωριστή υποψηφιότητα που δίνει ιδιαίτερη δυναμική στον συνδυασμό του Στέλιου Μαμαλάκη «ΜΕΛΛΟΝ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ» ακούει στο όνομα της Αγγελικής Σαραβελάκη (Άντζη), μιας νέας δυναμικής γυναίκας, που ξεχωρίζει για την διαδρομή της στον κόσμο των επιχειρήσεων αλλά κυρίως για την ενασχόληση της με θέματα πολιτισμού και διατήρησης και προβολής της παράδοσης.

Γέννημα – θρέμμα του Αγίου Δημητρίου, καταγόμενη από τα Χανιά, με σπουδές στην διοίκηση επιχειρήσεων και στα οικονομικά είναι μια γυναίκα που ξέρει να συμμετέχει, να διεκδικεί και να οραματίζεται.

Το έχει αποδείξει με την επιτυχημένη πορεία της στον χώρο των επιχειρήσεων καθώς και με την εξωστρέφεια της, που την χαρακτηρίζουν οι γνώσεις ξένων γλωσσών και η εμπειρία της από την ενασχόληση με την λογιστική και την οικονομική δραστηριότητα.

Η μεγάλη της αγάπη όμως είναι ο χορός σε όλες τις εκφράσεις και η διδασκαλία παραδοσιακών χορών από διάφορα μετερίζια και πόστα (Θέατρο Ελληνικών χορών ΔΟΡΑ ΣΤΡΑΤΟΥ, Σωματείο παραδοσιακών χορών ΑΣΚΑΥΛΟΣ, Ποντιακός χορευτικός όμιλος ΣΕΡΡΑ, Λαογραφικός όμιλος ΚΟΥΡΗΤΕΣ, Σύλλογος Ηπειρωτών ΚΙΟΥΓΚΙ, Δήμος Πάρου, Δήμος Αλίμου, Σύλλογοι Κρητών Γαλατσίου και Αγίου Δημητρίου) ενώ τα τελευταία χρόνια υπό την ιδιότητα του μέλους ΔΣ του συλλόγου Κρητών Αγίου Δημητρίου, του μέλους ΔΣ Συλλόγου Γυναικών και κυρίως ως Κοσμήτορας της Παγκρητίου Ενώσεως με ευθύνη την οργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων και δράσεων, αναδεικνύει και συσπειρώνει το κρητικό στοιχείο στην Αττική μέσα από πολιτιστικές πρωτοβουλίες υψηλού επιπέδου και αισθητικής.

Φαίνεται πως η πολύπλευρη αυτή πετυχημένη δραστηριότητα και διαδρομή της Αγγελικής (Άντζη) Σαραβελάκη ώθησε τον Στέλιο Μαμαλάκη να πορευθούν μαζί, εκτιμώντας ότι η παρουσία της ενισχύει περαιτέρω τον εκλογικό του στόχο αλλά και το όραμα του, ο Άγιος Δημήτριος να γίνει πόλη πρότυπο, με έμφαση στην πολιτιστική δημιουργία και έκφραση, δίνοντας ευκαιρίες και δυνατότητες, πρωτοστατώντας στα πολιτιστικά δρώμενα και κυρίως δημιουργώντας υποδομές και θεσμούς για ουσιαστική πολιτισμική παρέμβαση.

Ακολουθεί δήλωση της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου:

«Μαζί με τον Στέλιο Μαμαλάκη από την πρώτη ημέρα δημιουργίας του «ΜΕΛΛΟΝ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ». Μια κίνηση ενεργών πολιτών που έχει αποδείξει ότι είναι πιστή σε αυτό που πρεσβεύει!

Η δύναμη της προσπάθειας μας είστε εσείς οι πολίτες, όλοι εμείς, και κυρίως ο Στέλιος Μαμαλάκης, που με το ήθος του και την ανιδιοτέλεια του αποδεικνύει καθημερινά ότι μπορούμε, ενωμένοι όλοι οι απλοί πολίτες μαζί, να αλλάξουμε προς το καλύτερο τον τόπο που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε, ζούμε!

Για να σταματήσουν τα δεδομένα να είναι ζητούμενα, ελάτε να πάρουμε στα χέρια μας το τιμόνι του δήμου μας!!! Ελάτε μαζί μας!!! Μαζί με το «ΜΕΛΛΟΝ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ». Η επιλογή για την αλλαγή είναι στο χέρι σας, στο χέρι μας!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ