Κωνσταντάτος: Νέα επέκταση του φυσικού αερίου στην πόλη μας

Δικαιωμένος και αποφασισμένος να συνεχίσει την προσπάθεια που ξεκίνησε την Άνοιξη του 2019 ώστε να ενταχθούν στο δίκτυο φυσικού αερίου όσο γίνεται περισσότερες περιοχές και οδοί της πόλης, εμφανίστηκε ο Δήμαρχος Ελληνικού Γιάννης Κωνσταντάτος.

Για τον λόγο αυτό λειτούργησε και στελεχώθηκε  ειδικό γραφείο στον δήμο ώστε να διευκολυνθούν οι  δημότες στις σχετικές αιτήσεις και το αποτέλεσμα είναι σήμερα το Ελληνικό να έχει από μηδέν δίκτυο, κάλυψη 70% και η Αργυρούπολη 60%.


Η προσπάθεια σύμφωνα με το Δήμαρχο συνεχίζεται και σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο της εταιρείας κύριο Πιέρρο Χατζηγιάννη κλείδωσε η νέα επέκταση του δικτύου στην Πόλη.

Οι νέοι δρόμοι που θα περάσει το δίκτυο το επόμενο τρίμηνο είναι η περιοχή που περικλείεται  από τους δρόμους που περικλείονται ανάμεσα στις οδούς Αργυρούπολεως, Αλιμουντος, Κρήτης ,Ολυμπίας Κύπρου, Διγενή Ακρίτα στην Αργυρούπολη και Χρυσανθου Τραπεζούντος , Θράκης και Ριζουντος στο Ελληνικό


Αναμένεται στο τέλος της διαδικασίας το μεν Ελληνικό να έχει κάλυψη 80% και η Αργυρούπολη 85%, ποσοστά κάλυψης πρωτόγνωρα για την Αττική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ