Βούλα: Στην δημοσιότητα τα στοιχεία του πακιστανού κατηγορούμενου για απόπειρα βιασμού

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες αλλοδαπού, κατηγορούμενου για απόπειρα βιασμού, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απείθεια, απλή σωματική βλάβη και παράνομη βία και ο οποίος συνελήφθη την 10-5-2021 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής (σχετικό το από 11-5-2021 Δελτίο Τύπου).

Πρόκειται για τον :

(επ) KHAN (ον) IMRAN του MUHAMMAD ABBAS και της KAUSAR , γεννηθέντα την 18-9-1987 στο Πακιστάν

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου, στη διευκόλυνση διερεύνησης της τυχόν τέλεσης και άλλων ομοειδών πράξεων και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινική αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε. Ειδικότερα δε, δεδομένου ότι ο κατηγορούμενος τέλεσε τις αξιόποινες πράξεις σε βάρος πολλών παθόντων κατά τρόπο που καταδεικνύει ιδιαίτερη επικινδυνότητα του για τη δημόσια ασφάλεια και προκειμένου διαπιστωθούν και εξιχνιαστούν άδηλες υποθέσεις παρόμοιων περιστατικών από παθόντες που έλαβαν χώρα σε προγενέστερο της φυσικής αστυνομικής επιτήρησης χρόνο.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-9692920 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΠΗΓΗ: astynomia.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ