Ανδρέας Ευθυμίου: «Καταδικάζω τις δηλώσεις Καραφωτιά»

Άμεση και απόλυτη ήταν καταδίκη των δηλώσεων του Δημοτικού Συμβούλου Πέτρου Καραφωτιά από τον Δήμαρχο Μοσχάτου – Ταύρου Ανδρέα Ευθυμίου καθώς νωρίτερα ο Δημοτικός Σύμβουλος μέσω ανάρτησης του στο Facebook αναφέρονταν υβριστικά στην πολιτική της Κυβέρνησης για τον Κορωνοϊό, την συνέκρινε με την Χούντα και μιλούσε για Κυβέρνηση φελλών που εφαρμόζει τα σχέδια των Σόρος, Μπιλ Γκέιτς και Ροκφέλερ.

Η δήλωση του Δημάρχου Μοσχάτου – Ταύρου έχει ως εξής:

“Οι αήθεις εκφράσεις και χαρακτηρισμοί του Δημοτικού Συμβούλου, Πέτρου Καραφωτιά, κατά του εκλεγμένου δημοκρατικά Πρωθυπουργού της χώρας και κατά των κομμάτων της αντιπολίτευσης ,όχι μόνο δεν έχουν σχέση με τις απόψεις  της Δημοτικής Αρχής αλλά προκαλούν και την έντονη αποδοκιμασία μας!

Η Κυβέρνηση, τα κόμματα της Βουλής, η Αυτοδιοίκηση και ολόκληρη η κοινωνία με ενότητα και ομοψυχία αντιμετωπίζουμε το πρωτόγνωρο και πρωτοφανές πρόβλημα της πανδημίας του κορονοϊού, που απειλεί την παγκόσμια κοινότητα και τη χώρα μας.

Τέτοιες απόψεις δημιουργούν σύγχυση στους πολίτες  και αποπροσανατολισμό  της κοινής προσπάθειας , γι αυτό και τις καταδικάζουμε απερίφραστα!

Τον καλώ άμεσα να τις ανακαλέσει”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ