Η εκπαίδευση ατόμων τρίτης ηλικίας στη χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών ξεκινά και πάλι στην Γλυφάδα! Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία της δράσης τις προηγούμενες σεζόν και τη θερμή ανταπόκριση του κοινού, ο Δήμος Γλυφάδας και η Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» διοργανώνουν τον τέταρτο κύκλο δωρεάν σεμιναρίων του «Όλοι μαζί μπορούμε και στη γνώση», που θα αρχίσει την Τρίτη 12 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019.

Τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη, από τις 5 μ.μ. έως τις 7 μ.μ. στο Διασχολικό Κέντρο (Επαμεινώνδα 30, Άνω Γλυφάδα). Οι εγγραφές θα διενεργούνται στον ίδιο χώρο (Διασχολικό Κέντρο), από τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου έως και την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, καθημερινά, από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα. Σε περίπτωση που συμπληρωθεί ο αριθμός των συμμετεχόντων αλλά υπάρχουν και άλλοι υποψήφιοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τα σεμινάρια, θα διοργανωθούν και επόμενοι κύκλοι.

Σκοπός των σεμιναρίων είναι η εκμάθηση βασικών δεξιοτήτων υπολογιστών και ασφαλούς πλοήγησης στο Διαδίκτυο σε άτομα τρίτης ηλικίας. Στο τέλος κάθε εκπαιδευτικής δράσης θα απονέμονται βεβαιώσεις σπουδών για τους εκπαιδευόμενους και τους εκπαιδευτές.

Σύντομα θα γίνει ανακοίνωση για όσους έχουν ολοκληρώσει τον προηγούμενο κύκλο σεμιναρίων και επιθυμούν να συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους. 

Προτεραιότητα έχουν οι δημότες και οι κάτοικοι Γλυφάδας. Γι αυτό, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να έχουν μαζί τους κατά την εγγραφή λογαριασμό ΔΕΚΟ ή φορολογική δήλωση, όπου αναγράφεται ο τόπος κατοικίας τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ