PROGRAMMA

Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (Ο.Α.Π.Π.Α.) διοργανώνουν ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα με συναυλίες, παραστάσεις, χορωδιακές βραδιές, χορευτικά, εκπαιδευτικά προγράμματα, διαδραστικά παιχνίδια, καλλιτεχνικά εργαστήρια για τα παιδιά και το Χριστουγεννιάτικο χωριό και μας προσκαλούν να ζήσουμε τα Χριστούγεννα στην πόλη μας! 

Το εορταστικό πρόγραμμα ξεκινάει την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στην πλατεία Ιμίων με υπαίθρια Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή, εγκαίνια του Χριστουγεννιάτικου Χωριού, φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου και υπαίθρια συναυλία. Το πρόγραμμα συνεχίζεται το Σάββατο 15 με μουσικοθεατρική παράσταση στο Δημοτικό Θέατρο της Βάρης ενώ το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου με μία διπλή συναυλία στο Πολιτιστικό Κέντρο ΙΩΝΙΑ, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του μαέστρου Ν. Πατρή και σε παρουσίαση του Αλέξη Κωστάλα.

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου κορυφώνονται την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου με τη συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Νίκου Χαλιάσα.

Σε όλες τις εκδηλώσεις, η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους εκτός από τη συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών στην οποία θα οριστεί συμβολικό αντίτιμο που θα διατεθεί για φιλανθρωπικό σκοπό.

Αναλυτικά το Πρόγραμμα Εκδηλώσεων:

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου: Υπαίθρια χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή, εγκαίνια χριστουγεννιάτικου χωριού, φωταγώγηση χριστουγεννιάτικου δέντρου & υπαίθρια μουσική εκδήλωση.

– Κεντρική πλατεία Βούλας (πλατεία Ιμίων) & ώρα 18.00

18.00 – 21.00 «Let it snow»: Υπαίθρια χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή με εργαστήρια κατασκευών – παιχνιδιών και πολλές εκπλήξεις.

19:30 – 20:00: Εγκαίνια του χριστουγεννιάτικου χωριού & Φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

20:00 – 21:30: Υπαίθρια μουσική εκδήλωση με τους «Dimitris Tasenas and the soul vibrators» με Χριστουγεννιάτικο Ρεπερτόριο, τραγούδια του Frank Sinatra και όχι μόνο, διασκευασμένα σε jazz και rock & roll ήχους αλλά και ελληνικά και ξένα από τα 60s. Συμμετέχει η χορευτική ομάδα Hobnob Southern Hoppers (HOBNOB).

Το Χριστουγεννιάτικο χωριό θα λειτουργήσει από τις 13/12/2018 έως και τις 31/12/2018 στην κεντρική πλατεία Βούλας (πλατεία ΙΜΙΩΝ) στις παρακάτω ημερομηνίες: 13.12 και 21.12 – 31.12.2018 με πρωινή (11:30 – 13:30) και απογευματινή (18:00 – 20:00) ζώνη προγράμματος, η οποία θα περιλαμβάνει τέσσερις σταθμούς – εργαστήρια, με εναλλασσόμενα εκπαιδευτικά πρoγράμματα: Εικαστικών, διαδραστικών παιχνιδιών, αθλητικών παιχνιδιών, αφηγήσεων-κουκλοθεάτρου.

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου: Παιδικό θέατρο «Oh! ChristmasThree»! & Εργαστήρια Κατασκευής

– Δημοτικό Θέατρο Βάρης & ώρα 12:00

Μία πρωτότυπη και ανατρεπτική μουσικοθεατρική παράσταση για τα παιδιά, από τους δημιουργούς του «ΤΙΚ ΤΑΚ ΝΤΟ». Μέσα από το χιούμορ, την πλοκή και την έντονη ρυθμικά σκηνική δράση τα παιδιά μαθαίνουν τη σημασία των Χριστουγέννων μέσα από τον κύκλο των εποχών.

Σάββατο 21 Δεκεμβρίου: Συναυλία με τη σύμπραξη του Πολιτιστικού Συλλόγου «Τριλογία» «Δώστε αγάπη στα παιδιά» & «Των Αγγέλων τα Τραγούδια» με την 30μελή Ορχήστρα Νέων Δίου.

Πολιτιστικό Κέντρο Ιωνία & ώρα 20.00

Ο Ο.Α.Π.Π.Α. με τη σύμπραξη του Πολιτιστικού Συλλόγου «Τριλογία» διοργανώνουν διπλή συναυλία με τίτλο «ΔΩΣΤΕ ΑΓΑΠΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ» και «ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ» σε συνεργασία με την 30μελή Ορχήστρα Νέων Δίου, τον τενόρο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής Μπάμπη Βελισσάριο και τις ερμηνεύτριες Ζωή Παπαδοπούλου και Φιλιώ Σέρβου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια γνωστών συνθετών που γράφτηκαν για τα παιδιά, απαγγελίες ποιημάτων από την ηθοποιό Ιωάννα Σούκου καθώς και προβολή μηνυμάτων της UNICEF με αφορμή την παγκόσμια ημέρα παιδιού, ενώ θα ολοκληρωθεί με εορταστικά τραγούδια, με την υπογραφή σπουδαίων συνθετών της διεθνούς μουσικής σκηνής. Στη συναυλία θα συμμετάσχει και η παιδική χορωδία του 2ου Γυμνασίου Βούλας υπό τη διεύθυνση της Πέρσας Σάφλα. Την καλλιτεχνική διεύθυνση θα έχει ο μαέστρος Ν. Πατρής, ενώ την παρουσίαση της εκδήλωσης θα κάνει ο Αλέξης Κωστάλας. Στην εκδήλωση θα συγκεντρωθούν χρήματα για το Παιδικό χωριό SOS Βάρης.

Κυριακή 22 Δεκεμβρίου: Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών

Divani Apollon Palace (Αγίου Νικολάου 10, Βουλιαγμένη) – Πέρας προσέλευσης 19:30

Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Νίκου Χαλιάσα, επιστρέφει στην πόλη μας για δεύτερη συνεχή χρονιά με κλασσικές και Χριστουγεννιάτικες μελωδίες.

Διευθύνσεις Πολιτιστικών χώρων:

Πολιτιστικό Κέντρο «ΙΩΝΙΑ» (Λεωφ. Κ. Καραμανλή Βούλα 17 – Πλησίον Δημαρχείου)

Δημοτικό Θέατρο Βάρης (Άττιδος 7)

Κεντρική πλατεία της Βούλας (πλατεία Ιμίων)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ