Σε ανάρτησή του ο Αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα και ξανά εκλεγμένος στο Περιφερειακό Συμβούλιο με τον Νίκο Χαρδαλιά , Χρήστος Θεοδωρόπουλος,αναφέρει:

«Στη ζωή, οι δυσκολότερες μάχες είναι και οι ωραιότερες. Ευχαριστώ καθεμία και καθέναν από καρδιάς για την τιμή να με επανεκλέξετε Περιφερειακό Σύμβουλο Νοτίου Τομέα Αθηνών. Στο πιο δύσκολο – άποψή μου – ψηφοδέλτιο Περιφερειακής Ενότητας της χώρας, με ιδιαίτερα αναγνωρίσιμους, ικανούς και άξιους συνυποψήφιους. Δώσαμε τη μάχη όπως ξέρουμε, με αξιοπρέπεια, πολιτικό λόγο, ανάδειξη έργου και επιχειρήματα. Την επόμενη 5ετία θα είμαι δίπλα σας, τιμώντας την ισχυρή εντολή που δώσατε στο Νίκο Χαρδαλιά να πάει την Αττική ακόμα ψηλότερα!»

Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι από τους απερχόμενους Περιφερειακούς Συμβούλους της πλειοψηφίας στον Νότιο Τομέα, μόνο δύο κατάφεραν να εκλεχθούν ξανά, καθώς η κάθοδος επωνύμων αθλητών, ηθοποιών, τραγουδιστών και προσώπων της τηλεόρασης με το ψηφοδέλτιο του Νίκου Χαρδαλιά, χαρακτήρισε τις εφετινές αυτοδιοίκητικές εκλογές, ενώ στον Νότιο Τομέα οι συγκεκριμένες υποψηφιότητες ήταν οι περισσότερες αναλογικά.

Ο Χρήστος Θεοδωρόπουλος ψηφίσθηκε από 5.517 συμπολίτες μας, οι οποίοι αναγνώρισαν την προσπάθεια του και την απόδοση του τα τελευταία χρόνια στις θέσεις από όπου πέρασε – Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου & Αντιπεριφερειάρχης Νότιου Τομέα – ενώ είναι προφανές ότι οι γνώσεις των θεμάτων και των προβλημάτων σε συνδυασμό με την εμπειρία του και την νομική κατάρτιση του, αποτελούν συγκριτικά πλεονεκτήματα για τον ίδιο και την νέα Περιφερειακή Αρχή, στην νέα πενταετή περίοδο που ξεκινάει τον Ιανουάριο του 2024.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ