Την κατασκευή ενός σημαντικού έργου υποδομής και ποιότητας ζωής ανακοίνωσε σήμερα η Δημοτική Αρχή Φωστηρόπουλου. Πρόκειται για την κατασκευή υπόγειου parking στο Πάρκο Φλοίσβου, ενός έργου που θα αντιμετωπίσει ουσιαστικά και αποτελεσματικά το μεγάλο πρόβλημα του παρκαρίσματος στην περιοχή, ειδικά τα Σαββατοκύριακα και τους καλοκαιρινούς μήνες.

Για το έργο κατατέθηκε ο σχετικός φάκελος για χρηματοδότηση στο ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ και όπως όλα δείχνουν το έργο θα ξεκινήσει εντός της Δημαρχικής Θητείας που λήγει το 2023.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου του Δήμου Παλαιού Φαλήρου :

” Μετά από προκαταρκτικές έρευνες και μελέτες, που διήρκησαν για πάνω από ένα έτος, ο Δήμος μας σήμερα κατέθεσε Τεχνικό Δελτίο στην ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΤ06 ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ανάπτυξης και Αλληλεγγύης για την Τοπική Αυτοδιοίκηση «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ: «Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών» ΜΕ ΤΙΤΛΟ: «Αστική Αναζωογόνηση» του Υπουργείου Εσωτερικών, για ένα σύγχρονο και μεγάλο υπόγειο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων (parking), κάτωθεν του πάρκου Φλοίσβου.

Το υποβληθέν αίτημα  συνοδεύεται από πλήρη τεκμηρίωση και άρτια παρουσίαση των αναγκών της περιοχής μας, καθώς και της σκοπιμότητας της κατασκευής του, κάτι που οι δημότες, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της περιοχής μας γνωρίζουν καλά.

Η κατασκευή ενός τέτοιου έργου θα δώσει νέα πνοή τόσο στον εμπορικό δρόμο της Αγίου Αλεξάνδρου, όσο και στην περαιτέρω ανάπτυξη του παραλιακού μας μετώπου. Επιπλέον, θα δώσει λύση στο χρόνιο πρόβλημα στάθμευσης που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της πλέον πυκνοκατοικημένης περιοχής του Παλαιού Φαλήρου. Είναι μια υποδομή που λείπει χρόνια από την πόλη μας και επιτέλους μπαίνει σε τροχιά σχεδιασμού και υλοποίησης. Σε πρώτη φάση αιτηθήκαμε την χρηματοδότηση  για την εκπόνηση των απαραίτητων μελετών που αμέσως μετά την ολοκλήρωσή τους θα οδηγήσουν στις απαραίτητες  αδειοδοτήσεις και την κατασκευή.

Ένα πάγιο αίτημα των δημοτών μας και μια ακόμα προεκλογική μας υπόσχεση ξεκινά να υλοποιείται.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ