Είναι όλα έτοιμα για το 2nd Family & Pets Festival.

Δίνουμε  ραντεβού στη Μαρίνα Φλοίσβου, την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου στις 18:00.

 Η Μαίρη Συναντσάκη θα παρουσιάσει τη βραδιά, ενώ οι Alcatrash θα προετοιμάσουν το κοινό ώστε η Ελένη Φουρέιρα να μας απογειώσει.

Τo Save a Greek Stray ετοιμάζει για 2η χρονιά μία μεγάλη γιορτή για μικρούς, μεγάλους αλλά και τους τετράποδους φίλους μας.

Θα περάσουμε ένα απόγευμα γεμάτο από χαρούμενες ουρές, δρώμενα για παιδιά, παιχνίδια, photo booth, face painting, bazaar, lottery, agility για τους χνουδωτούς φίλους μας, πολύ μουσική αλλά και πολλές εκπλήξεις.


Guest stars: φλογα συλλογος γονιων παιδιων με νεοπλασματικη ασθενεια floga.οrg.gr, Be My Hero – Γίνε ο ήρωάς μου, MDA Ελλάς, ΑΝΙΜΑ – Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής, ΣΠΑΖ ( Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων ,SPAZ Greece) , Gaidourohora, KAZ Shelter For Stray Animals – Καταφυγιο Αδεσποτων Ζωων, SCARS – Second Chance Animal Rescue Society, Greece Nine Lives Greece, Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος

Η Καλή, ο Colin και ο Δίας καθώς και άλλοι τετράποδοι φίλοι του καταφυγίου του Save a Greek Stray, σας περιμένουν!  Το απόγευμα της Παρασκευής 4/10, θα διασκεδάσουμε και να περάσουμε τα μηνύματα μας, ότι είναι ωραίο να προσφέρεις και να δίνεις φωνή σ αυτούς που δεν έχουν!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ