Με την ευκαιρία των ημερών του Πάσχα, το Δ.Σ. του σωματίου «ΝΟΤΙΟΝ ΣΗΜΑ», εύχεται στα Μέλη, τους φίλους, τις φίλες και τις οικογένειές τους να είναι καλά, υγιείς γεμάτοι δύναμη για να περάσουμε όλοι μαζί την δύσκολη περίοδο που αντιμετωπίζουμε.

Περιορισμένοι στα σπίτια μας, σε πρωτόγνωρες συνθήκες για την γενιά μας, πιστεύουμε ότι μας δίνεται, πέρα όλων των άλλων, η ευκαιρία αναστοχασμού τόσο προσωπικού όσο και συλλογικού. Βιώνουμε νέες εμπειρίες, αμυνόμενοι στις επιθέσεις ενός αόρατου και φονικού εχθρού, πειθαρχημένοι στις εντολές των αρμοδίων αρχών και οργάνων της πολιτείας. Συσπειρωμένοι γύρω από το ιατρικό και υγειονομικό ανθρώπινο δυναμικό που μάχονται υπερασπιζόμενοι, στην πρώτη γραμμή, το ύψιστο αγαθό, την ζωή. Ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες, όπου ο Άνθρωπος για μια ακόμη φορά θα βγει νικητής.

Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά, για να συνεχίσουμε μαζί την από επταετίας, με συνέπεια, ακολουθούμενη πορεία μας που στοχεύει στην ανάδειξη του Ανθρώπου σε πρωταγωνιστή, συμμέτοχο και συνεργώ στα δρώμενα της καθημερινότητας υπερασπιζόμενος αξίες και αρχές που από δεκαετίες έχουν μείνει στο περιθώριο. Ευελπιστώντας ότι την επόμενη μέρα θα θυμηθούμε, με έργα ότι χειροκροτούμε σήμερα, τιθασεύοντας το εγώ στο εμείς.

Το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως του Κυρίου ας μας γεμίσει με αισιοδοξία δύναμη και ελπίδα και να ξεπεράσουμε γρήγορα τις δύσκολες στιγμές που περνάμε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοτίου Σήματος

Βασίλης Ξένος – Γαβριέλης, Πρόεδρος

Κωνσταντίνα Καζά – Παπαγεωργίου, Αντιπρόεδρος

Χρήστος Αδαμόπουλος, Γ. Γραμματέας

Ηλίας Πέτρου, Ταμίας

Πέπη Δουρέκα, Μέλος

Ιωάννα Μικρογιαννάκη, Μέλος

Ευγενία Σταυροπούλου, Μέλος

Θωμάς Δρίκος, Μέλος

Σοφία Σκούρτη, Μέλος 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ