Σειρά δράσεων και εκδηλώσεων για να τιμήσει τη συμπλήρωση 200 χρόνων από τον αγώνα των Ελλήνων για Εθνική Ανεξαρτησία το 1821 θα διοργανώσει ο σύλλογος ΝΟΤΙΟΝ ΣΗΜΑ.

Η πρώτη εκδήλωση  θα πραγματοποιηθεί στις 27 Σεπτεμβρίου, ημερομηνία δολοφονίας του πρώτου Κυβερνήτη της Ελλάδας, Ιωάννη Καποδίστρια και θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Βυζαναντινού Ι.Ν των Εισοδίων Θεοτόκου στις 19:00 με  όλα τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα για την προστασία από τον κορωνοϊο.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

Tο Δ.Σ. του Νοτίου Σήματος σχεδιάζει δράσεις και εκδηλώσεις που θα έχουν σχέση με την συμπλήρωση των 200 χρόνων από την έναρξη του αγώνα των Ελλήνων για Εθνική Ανεξαρτησία και Κοινωνική Καταξίωση καθώς και τη συμπλήρωση των 200 χρόνων από την ίδρυση του νεοελληνικού κράτους.

Στo πλαίσιο αυτό, σχεδιάζουμε την πραγματοποίηση ομιλίας για τον πρώτο κυβερνήτη της Ελλάδας Ιωάννη Καποδίστρια και παρουσίασης του βιβλίου της συγγραφέως κ. Καρολίνας Μέρμηγκα με τίτλο «Κάτι κρυφό μυστήριο» αναφερόμενη στον Ιωάννη Καποδίστρια.

Την εκδήλωση προγραμματίζουμε να πραγματοποιήσουμε, εκτός απροόπτου και με υγειονομική ασφάλεια, στις 27 Σεπτεμβρίου 2020, στις 7 το απόγευμα, ημερομηνία δολοφονίας του Κυβερνήτη Ι. Καποδίστρια, στον προαύλιο χώρο του Βυζαντινού Ιερού Ναού των Εισοδίων Θεοτόκου στο Κτήμα Τράχωνες (τ.Γερουλάνου και νυν The Mart-Σκλαβενίτης ).

Το Δ.Σ. εκφράζει τις ευχαριστίες του στην Διοίκηση της Εταιρείας The Mart – Σκλαβενίτης για την άμεση ανταπόκριση να παραχωρήσει τον χώρο και στον Δήμο Αλίμου για την επίσης άμεση έγκριση της τεχνικής βοήθειας που χρειαζόμαστε ώστε να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση.

Σύντομα θα σας ενημερώσουμε λεπτομερώς για την εκδήλωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ