Με τον απαράμιλλο σχεδιασμό του και τα κατάρτια του, το “Maltese Falcon” μαγνητίζει τα βλέμματα όπου αγκυροβολήσει και αυτές τις ημέρες μπορείτε να το θαυμάσετε και πάλι στη Μαρίνα του Παλαιού Φαλήρου.

Πρόκειται για το εντυπωσιακό “Maltese Falcon” (Γεράκι της Μάλτας), ένα θαύμα της ναυπηγικής όπως το χαρακτηρίζουν και είναι ένα από τα πλέον αναγνωρίσιμα ιστιοφόρα του κόσμου με το χαρακτηριστικό του πολυβραβευμένο design (18 βραβεία!) και τα τρία κατάρτια.

Ναυπηγήθηκε το 2006 από την Perini Navi στην Κωνσταντινούπολη Tα τρία κατάρτια του αγγίζουν το ύψος ενός εικοσαόροφου κτιρίου και είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα. Τα κατάρτια του μπορούν να περιστραφούν απλώς με το πάτημα ενός κουμπιού. Διαθέτει έξι πολυτελείς καμπίνες ενώ μπορεί να φιλοξενήσει με άνεση 12 καλεσμένους. Το πελώριο γιοτ για να μετακινηθεί, αλλά και να συντηρείται, διαθέτει πλήρωμα 19 ατόμων. Ιδιοκτήτρια είναι η Έλενα Αμβροσιάδου που συγκαταλέγεται μεταξύ των 50 πιο ισχυρών γυναικών στη διαχείρηση hedge funds για το 2010 και το 2011, ενώ κατέχει μία από τις πρώτες θέσεις και στη λίστα των “Financial News” με τις 100 Ισχυρότερες Γυναίκες της Οικονομίας στην Ευρώπη από το 2007 έως το 2009.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ