Ο Σταύρος Τζουλάκης, Δήμαρχος Νέας Σμύρνης και με αφορμή την επέλαση της «Ελπίς» και από την πόλη του δεν έκρυψε τα προβλήματα κάτω από το χαλάκι. Κυρίως όμως απέδωσε τα εύσημα στους συνεργάτες του γεγονός που του πιστώνεται. Φυσικά το χιόνι δεν σκέπασε τις ελλείψεις που υπάρχουν σε επίπεδο αντιμετώπισης ακραίων καιρικών φαινομένων.

Ακολουθεί η τοποθέτηση του Σταύρου Τζουλάκη:

«Η πόλη μας βρίσκει πλέον ξανά τους ρυθμούς της μετά την κακοκαιρία «Ελπίς» με την έντονη χιονόπτωση και το δριμύ ψύχος.

Στο Δήμο Νέας Σμύρνης αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε με όλη μας την καρδιά τόσο τους δύο αντιδημάρχους, Καθαριότητας Γιώργο Κρικρή και Πρασίνου & Πολιτικής Προστασίας Πέτρο Κουκά, όσο και τους προϊσταμένους των τμημάτων αυτών για τον συντονισμό του ομολογουμένως δύσκολου έργου τους, καθώς και όλο το προσωπικό των δύο υπηρεσιών που από την Δευτέρα το πρωί βρισκόταν μέρα – νύχτα στους δρόμους για την ομαλοποίηση της κατάστασης.

Η κατάσταση δεν ήταν εύκολη. Εκατοντάδες δέντρα έσπασαν παρασύροντας καλώδια της ΔΕΗ και αποκόβοντας ολόκληρες περιοχές από παροχή ρεύματος αφενός και αφετέρου καταστρέφοντας δεκάδες οχήματα.

Πρώτη προτεραιότητά μας ήταν να ανοίξουν οι δρόμοι από τα κλαδιά και τα χιόνια και δεύτερη η κοπή όσων δέντρων δυσχέραιναν το έργο του ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να εξασφαλιστεί η ρευματοδότηση των νοικοκυριών.

Συνεργεία της Γεωπονικής Υπηρεσίας εργάστηκαν σκληρά γι’ αυτό ενώ ως την Κυριακή θα εργαστούν στα σχολικά συγκροτήματα της πόλης, όπου και εκεί είχαμε πτώσεις δέντρων.

Το προσωπικό της Υπηρεσίας Καθαριότητας από τη Δευτέρα το πρωί έριχνε συνεχώς αλάτι στους κεντρικούς δρόμους, άνοιγε δρόμους και μάζευε πεσμένα δέντρα ενώ μέρα νύχτα πρόσφερε βοήθεια σε κάθε δημότη που είχε ανάγκη.

Από σήμερα, εκτός από τα αποκομιδή των σκουπιδιών περισυλλέγουν τα κλαδιά και καθαρίζουν τα σχολεία της πόλης μας.

Τους ευχαριστούμε ξανά από καρδιάς και σεβόμαστε την προσφορά τους στην πόλη και στους δημότες της».

πηγή : in.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ