Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) ετοιμάζεται να υποδεχθεί την περίοδο των Χριστουγέννων με μια σειρά από εκδηλώσεις και δραστηριότητες που θα κάνουν την πόλη να λάμπει από γιορτινά φώτα και χρώματα.

Η ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων απλώνεται σε κάθε γωνιά του ΚΠΙΣΝ, με το Παγοδρόμιο στο Κανάλι να προσφέρει μια μαγική εμπειρία στους επισκέπτες. Οι φωτιστικές εγκαταστάσεις στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος δημιουργούν ένα εντυπωσιακό σκηνικό, ενώ τα υψηλά στολισμένα έλατα στην Αγορά και τα φωτισμένα πλατάνια κατά μήκος του Καναλιού προσθέτουν μια γιορτινή νότα στο αστικό τοπίο.

Το ΚΠΙΣΝ φέρνει το κοινό σε ρυθμό Χριστουγέννων με δραστηριότητες όπως τα Σιντριβάνια που χορεύουν και μια μεγάλη γιορτή που πραγματοποιείται στις 1 Δεκεμβρίου. Όλες οι εκδηλώσεις και δραστηριότητες που διοργανώνονται από το ΚΠΙΣΝ είναι προσβάσιμες είτε με ελεύθερη είσοδο είτε με πολύ προσιτά εισιτήρια, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους να απολαύσουν τον μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων χωρίς περιορισμούς.

Η Παραμονή Πρωτοχρονιάς, πάντα φαντασμαγορική στο ΚΠΙΣΝ, αναμένεται να είναι μια αξέχαστη εμπειρία για όλους όσοι επισκεφτούν τον χώρο. Με τη δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, ο χριστουγεννιάτικος κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει, δίνοντας στην πόλη μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσει τη μαγεία των γιορτών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ