Τα δύο υπερσύγχρονα οχήματα του Δήμου Γλυφάδας

Ο Δήμος Γλυφάδας ενισχύει ακόμα περισσότερο την Πολιτική Προστασία του με δύο νέα, σύγχρονα οχήματα.

Τα οχήματα διαθέτουν πυροσβεστικό εξοπλισμό για τις φωτιές, μέσα άντλησης για τις πλημμύρες και έχουν τη δυνατότητα εκχιονισμού για τον χειμώνα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δημάρχου Γλυφάδας, Γιώργου Παπανικολάου, θα ακολουθήσει η προμήθεια δύο ακόμα οχημάτων – μία υδροφόρα αλλά και με θερμικές κάμερες.

Η ανακοίνωση:

Ενισχύουμε ακόμα περισσότερο την Πολιτική μας Προστασία:

Με δύο νέα οχήματα, πραγματικά πολυεργαλεία.

Με πυροσβεστικό εξοπλισμό για τις φωτιές, με μέσα άντλησης υδάτων για τις πλημμύρες, με δυνατότητα για εκχιονισμό το χειμώνα.

Ήταν μεγάλη η χαρά σήμερα για τους εθελοντές μας στην Πολιτική Προστασία με την παραλαβή των δύο ολοκαίνουργιων οχημάτων, πολλαπλών χρήσεων και ακόμα μεγαλύτερη η δική μας, που ενισχύουμε ακόμη περισσότερο μια εξαιρετικά κρίσιμη δομή του Δήμου μας.

Ακολουθούν το αμέσως επόμενο διάστημα δύο ακόμα νέα οχήματα και μια νέα υδροφόρα, αλλά και θερμικές κάμερες και τεχνική αναβάθμιση, για την οποία θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά.

Αξιοποιούμε όλο τον διαθέσιμο εξοπλισμό μας για να μπορεί η πολιτική μας προστασία να λειτουργεί συνεχώς με τα πλέον σύγχρονα μέσα, οργανωμένα και μεθοδικά.

Μαζί ασφαλώς έχουν ήδη ξεκινήσει και είναι σε πλήρη εξέλιξη οι αποψιλώσεις σε όλη τη Γλυφάδα και όλα τα άλλα απαραίτητα μέτρα αντιπυρικής προστασίας και κατάλληλης προετοιμασίας για το καλοκαίρι.

Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα, πάντα με προσοχή στον Υμηττό και στα δάση μας !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ