Ταύρος: Άμεση η ανταπόκριση της διοίκησης του ΟΣΕ και αυτοψία για τα προβλήματα στις γραμμές του Προαστιακού

?????????????????????????????????????????????????????????

Άμεση ήταν ανταπόκριση του Διευθύνοντος Συμβούλου του ΟΣΕ, Αθανάσιου Κοτταρά, μετά την προ ημερών σύσκεψή του με τον Δήμαρχο Μοσχάτου – Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, σχετικά με την αντικατάσταση των μεταλλικών ηχοπετασμάτων στις γραμμές του Προαστιακού στην Κοινότητα Ταύρου.

Ο κ. Κοτταράς επισκέφθηκε το Δημαρχείο Μοσχάτου-Ταύρου και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέα Ευθυμίου, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, Θανάση Μελίστα, τους Αντιδήμαρχους, Βασιλική Καραβία και Βασίλη Γρούμπα, τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Τεχνικής Υπηρεσίας, Γιάννη Σάββα και τον Πρόεδρο της Κοινότητας Ταύρου, Άκη Καπλάνη και στη συνέχεια μετέβησαν στις γραμμές του Προαστιακού στον Ταύρο και διενήργησαν αυτοψία στο σημείο. Μαζί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ ήταν η κ. Θάλεια Καλαμπόκη, Αρχιμηχανικός Γραμμών ΟΣΕ.

Ο ΟΣΕ, μέσω του Διευθύνοντος Συμβούλου του, ανέλαβε την ευθύνη να μελετήσει τις τεχνικές λύσεις για την απομάκρυνση των μεταλλικών ηχοπετασμάτων και την αντικατάστασή τους με νέα, καλαίσθητα ηχοπετάσματα και να διατυπώσει προτάσεις προκειμένου να δρομολογηθούν περαιτέρω ενέργειες.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε για το θέμα τα εξής: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ, κ. Αθανάσιο Κοτταρά, ο οποίος λίγες μέρες μετά τη συνάντησή μας στο γραφείο του, επισκέφθηκε τον Δήμο μας και μεταβήκαμε μαζί στον Προαστιακό στον Ταύρο, που χρίζει ιδιαίτερης προσοχής. Επαναλάβαμε και επιτόπου τις απόψεις του Δήμου τόσο για την αντικατάσταση των μεταλλικών ηχοπετασμάτων όσο και για τη μεγάλη διεκδίκησή μας για την υπογειοποίηση των γραμμών στον Ταύρο. Βρισκόμαστε σε συνεργασία με τον ΟΣΕ για την επίλυση ενός προβλήματος με σκοπό την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ