Το απόγευμα της Τρίτης 22 Οκτωβρίου , ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης κ. Συμεών τέλεσε τον αγιασμό στη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλης Νέας Σμύρνης στον χώρο των αιθουσών της Σχολής κηρύσσοντας και επίσημα την έναρξη των μαθημάτων του νέου έτους.

Ο Σεβασμιώτατος στην ομιλία του που απηύθυνε σε διδάσκοντες και διαδασκόμενους ευχήθηκε καλή σχολική και ιεραποστολική χρονιά, χρονιά που όπως είπε, εύχεται να φέρει καρπούς και η μαθητεία να είναι γόνιμη.

????????????????????????????????????

Κατόπιν έλαβε τον λόγο ο Διευθυντής της Σχολής Δημήτριος Βερύκιος και αφού ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο για την συμπαράσταση του στην ευόδωση των προσπαθειών στάθηκε στο έργο που επιτελείται στη Σχολή αυτά τα εννέα χρόνια της επίσημης λειτουργία της ενώ απευθυνόμενος στους σπουδαστές της Σχολής τόνισε ότι έχουμε χρέος να διατηρήσουμε την μουσική μας παράδοση και να την παραδώσουμε ανόθευτη, όπως οι Πατέρες της Εκκλησίας όρισαν.

Επίσης καλωσόρισε τους νέους μαθητές και συνεχάρη τους πτυχιούχους και διπλωματούχους που κατά την προηγούμενη σχολική χρονιά περάτωσαν με επιτυχία τις σπουδές τους.

????????????????????????????????????

Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος επέδωσε τα πτυχία και τα διπλώματα στους επιτυχόντες της προηγούμενης χρονιάς ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως οι τίτλοι σπουδών από απονέμονται από τη Σχολή έχουν την αναγνώριση του Υπουργείου Πολιτισμού.

  

  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ