Συνεργασία του Δήμου με την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ)

Έπειτα από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 2019  μεταξύ στελεχών της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία – Ε.Σ.Α.μεΑ., της Δημάρχου Μαρίας Ανδρούτσου, του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Μέριμνας Πάνου Μπαντούνα, του Προϊσταμένου του Τμήματος Υγείας και Πρόνοιας, Αθανασίου Μπαμπάνα, της Υπεύθυνης της Κοινωνικής Υπηρεσίας, Σταματίκης Ταβουλαρέα,  καθώς και της Υπεύθυνης του Κέντρου Κοινότητας, Στυλιανής Παναγιωτοπούλου, ανακοινώνεται η συνεργασία με την παραπάνω Συνομοσπονδία για τη λειτουργία της υπηρεσίας «Διεκδικούμε Μαζί».

Η υπηρεσία «Διεκδικούμε Μαζί» έχει σκοπό την ενημέρωση, την υποστήριξη και την ενδυνάμωση ατόμων με αναπηρία, παρέχοντας πληροφορίες για τα δικαιώματα και τις παροχές που μπορούν να λάβουν.

Το Κέντρο Κοινότητας ως αρμόδιο γραφείο για την εξυπηρέτηση των αιτημάτων των ατόμων με αναπηρία αλλά και των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, θα φιλοξενεί τα στελέχη της Ε.Σ.Α.μεΑ. κάθε δεύτερη και τέταρτη Παρασκευή του μήνα, με ώρες λειτουργίας 12:00 έως 14:00 μ.μ. στο χώρο του Κέντρου Κοινότητας Δυρραχίου 11. Η δράση αυτή θα ξεκινήσει στα τέλη Οκτωβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 210-9716360.-

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ