Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου το σημαντικό συνέδριο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας ( Κ.Ο.Ε.) με αντικείμενο την επιμόρφωση των προπονητών του αθλήματος.

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 11-12-13 Οκτωβρίου 2019 και συνδιοργανώθηκε με το ΣΕΦΑΑ  του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ΕΚΠΑ καθώς και με το  Επιστημονικό δυναμικό του προγράμματος Αθλητικής Αριστείας         “ Sports Excellence “  που υλοποιεί η Αναγέννηση & Πρόοδος με αποκλειστική δωρεά από το ISN.

Ιδιαίτεροι βασικοί ομιλητές του Συνεδρίου ήταν :

Ο επί πολλές δεκαετίες επικεφαλής της Ιατρικής Ομάδας της Ιταλικής Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης Καθηγητής ,Εργοφυσιολόγος ,Marco Bonifazi  και

Ο  Marco Lαncissi, προπονητής της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης της Ιταλίας και ειδικός σε θέματα φυσικής κατάστασης και προετοιμασίας στο έδαφος.

Στο Συνέδριο συμμετείχαν πάνω από 200 αθλητές, προπονητές, παράγοντες της ομοσπονδίας και εκπρόσωποι σωματείων ενώ χαιρετισμό απεύθυνε ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος.

Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στον Κωνσταντίνο Βραχλιώτη, Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο στο Παλαιό Φάληρο και κριτή του αθλήματος ο οποίος από την πρώτη στιγμή κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια και στήριξε την διοργάνωση ώστε να έχει την επιτυχία που της άρμοζε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ