Ο Πρόεδρος του Σ.Π.Α.Υ. και Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος στα πλαίσια του κύκλου συναντήσεων που πραγματοποιεί με τις Εθελοντικές Ομάδες, έχοντας σαν στόχο την ανάπτυξη του εθελοντισμού και την περαιτέρω οργάνωσή του, πραγματοποίησε συνάντηση με τους εκπροσώπους όλων των Εθελοντικών Ομάδων Δασοπροστασίας – Πυρόσβεσης και των 11 Δήμων που περιβάλλουν τον Υμηττό.

Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Δ.Σ. του Δήμου Ελληνικού -Αργυρούπολης, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της προετοιμασίας ενόψει της αντιπυρικής περιόδου και του συντονισμού των δυνάμεων όλων των Εθελοντικών Ομάδων Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης.

Οι εκπρόσωποι των Εθελοντικών Ομάδων εξέφρασαν την στήριξή τους στο νέο εγχείρημα που ανέλαβε να φέρει εις πέρας η νέα διοίκηση του Σ.Π.Α.Υ., τονίζοντας πως είναι η πρώτη φορά, μετά από χρόνια, που γίνεται οργανωμένη συνάντηση με όλες τις Εθελοντικές Ομάδες.

Ο Πρόεδρος, αφού ευχαρίστησε όλες τις ομάδες για την παρουσία τους, πρότεινε να καθιερωθεί μηνιαία συνάντηση, με σκοπό την άμεση επικοινωνία και την από κοινού συνεργασία σε όλα τα θέματα που αφορούν τον Υμηττό.

Την οργάνωση και τον συντονισμό της συνάντησης είχε ο Αντιδήμαρχος Αργυρούπολης – Ελληνικού και υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βασίλης Κρητικός.

Οι ομάδες που έδωσαν το παρών:

-ΣΕΠΠΒΑΤΥ-Σωματείο Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Βορειοανατολικού Τομέα Υμηττού

-Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας & Πυρασφάλειας Βάρης

-Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης Βούλας

-Κ.Π.Δ.& Φ.Π. Βύρωνα- Ομάδα Άμεσης Επέμβασης

-Ομάδα Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών Γλυφάδας

-Εθελοντική Δασοπροστασία – Πυρόσβεση Γλυφάδας

-Εθελοντική Δασοπροστασία Νοτίου Υμηττού

-Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας-Πυρόσβεσης Δήμου Ελληνιμού-Αργυρούπολης

-Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας-Πυρόσβεσης Ηλιούπολης

-Εθελοντική Δασοπροστασία Δήμου Καισαριανής

-Εθελοντική Ομάδα Δήμου Κρωπίας

-Π.Π. Δασοπροστασίας Παιανίας – Γλυκών Νερών

-ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ.-Δασοπροστασία Παπάγου Χολαργού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ