Συνάντηση Τζουλάκη – Χατζηθεοδοσίου για τo Open Mall

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Γιάννης Χατζηθεοδοσίου επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Νέας. Σμύρνης Σταύρο Τζουλάκη και έγινε διεξοδική συζήτηση για το Open Mall που θα δημιουργηθεί στην Νέα Σμύρνη και γενικότερα για όλες τις πρωτοβουλίες τόνωσης της επαγγελματικής ζωής και της αναπτυξιακής πορείας της πόλης.


Παρόντες στη συζήτηση ήταν ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για την επιχειρηματικότητα Κων/νος Κωνσταντινίδης και η Σύμβουλος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Σοφία Ευστρατίου.

Θα πρέπει να σημειωθεί εδώ ότι ο Δήμος Νέας Σμύρνης είναι ένας από τους δύο Δήμους της Αττικής (μαζί με την Αγία Βαρβάρα) που συμμετέχουν μαζί με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο στο πρόγραμμα «Ανοικτά Κέντρα Εμπορίου» με στόχο την ενίσχυση της την τοπικής επιχειρηματικότητας, την προσέλκυση επισκεπτών από άλλες περιοχές, την αναβάθμιση των δήμων και την οικονομική τους ανάπτυξη.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Νέας Σμύρνης Σταύρο Τζουλάκη, η ενίσχυση των τοπικών καταστημάτων αποτελεί προτεραιότητα για τη δημοτική αρχή και γι΄ αυτόν ακριβώς το λόγο επιδιώκεται η ενίσχυση της εμπορικής κίνησης στην πόλη μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα καθώς και από άλλες παρεμβάσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη.

«Ο Δήμος Νέας Σμύρνης ευχαριστεί το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, τον  Εμπορικό Σύλλογο Νέας Σμύρνης και όλους όσους εργάστηκαν γι’ αυτή την επιτυχία καθώς και τις επιχειρήσεις που δήλωσαν συμμετοχή στο πρόγραμμα και έτσι εξασφαλίστηκε η χρηματοδότησή του» είχε δηλώσει παλαιότερα για το συγκεκριμένο πρόγραμμα ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ