Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο Δήμαρχος Αργυρούπολης -Ελληνικού Γιάννης Κωνσταντάτος : ” Σήμερα είχα τη τιμή να έχω μια ακόμα συνάντηση εργασίας με τον Πρωθυπουργό στο γραφείο του για τα θέματα του Ελληνικού. Υπενθυμίζω πως ο Δήμος μας είναι η δύναμη εγγύησης του έργου γιατί είναι αυτός που εκκένωσε 100 στρέμματα δομές και είναι αυτός που πρώτος θα επιστρέψει ώστε να αποκατασταθεί πλήρως αρχής γενομένης από το νέο μας Δήμαρχειο, το Μέγαρο Ποντίων Σούρμενων, το πάρκο Αγιάς Παρασκευής κ .α. Ευχαριστώ τον Πρωθυπουργό για την άριστη συνεργασία και φυσικά με την έναρξη τη πρώτων εργασιών θα έχουμε από τον ίδιο και τις σχετικές ανακοινώσεις για την περιοχή μας. Να σημειωθεί πως εισπράξαμε ως Δήμος τα πρώτα τέλη για τα κτίρια που θα κατεδαφιστούν και ανανεώσαμε την άδεια λειτουργίας για το εκθεσιακό κέντρο Ξιφασκίας.
Ζητάμε σεβασμό για την εντός διοικητικών μας ορίων περιοχή, δεν διεκδικούμε τίποτα από κανέναν και ζητάμε την άμεση υλοποίηση του προγράμματος αποκατάστασης των κτιρίων και των δομών που μας πήραν για την επένδυσή”.

Η σημερινή συνάντηση του Δημάρχου Αργυρούπολης-Ελληνικού με τον Πρωθυπουργό βάζει τέλος στην προσπάθεια των Δημάρχων όμορων Δήμων, οι οποίοι εμφανίσθηκαν σε κοινή γραμμή πολιτικής και δράσεων στο συγκεκριμένο θέμα και οι οποίοι διεκδίκησαν ρόλο και λόγο στο μεγάλο έργο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ