Συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο Β´ είχε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής  και νεαρός Δικηγόρος  Χρήστος Θεοδωρόπουλος.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν επί μακρόν τα περιθώρια συνεργασίας μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, τα οποία είναι ακόμα πιο διευρυμένα, ενόψει της υπογραφής, περίπου προ μηνός, Συμφώνου Συνεργασίας με τον φιλανθρωπικό Οργανισμό «Αποστολή».

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Χρήστος Θεοδωρόπουλος μετά την συνάντηση : « Η Εκκλησία επιτέλεσε τα δύσκολα χρόνια της κρίσης και συνεχίζει να επιτελεί, αφανώς και διακριτικά, σπουδαίο φιλανθρωπικό έργο και αξίζει κάθε δυνατής στήριξης» .

Είναι προφανές ότι πρόθεση του ιδίου αλλά και της Περιφερειακής Αρχής την οποία εκπροσώπησε στην συνάντηση , είναι η διεύρυνση και η εμβάθυνση αυτής της ήδη καλής συνεργασίας με πλήθος δράσεων και ενεργειών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ