Τον Δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Γ. Χατζηδάκη επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της ΠΕΔΑ κ. Γιώργος Ιωακειμίδης συνοδευόμενος από τον κ. Ανδρέα Χατζηνικολάου Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της.

Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο κ. Στ. Γεωργάκης πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου, ο κ. Κ. Σεφτελής Αντιδήμαρχος Τεχν. Υπηρεσιών, η κα Κ. Χωματά Αντιδήμαρχος Παιδείας & Πολιτισμού, ο κ. Ι. Πούλος Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Εθελοντισμού, ο Γεν. Γραμματέας του Δήμου κ. Χρ. Σωτηρόπουλος, ο κ. Τάσος Παναγιώταρης Επιστημονικός Συνεργάτης του Δημάρχου, ο κ. Απ. Στασινόπουλος Αντιδήμαρχος Διοίκησης & Εξυπηρέτησης του Δημότη και ο κ. Ι. Αντζινάς Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Πρασίνου.

Ακολούθησε γόνιμος διάλογος για τα όλα θέματα που απασχολούν τον Δήμο Ηλιούπολης και την Περιφερειακή Ένωση των Δήμων Αττικής.
Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε από τους δύο επικεφαλής, τόσο στο φλέγον θέμα της υποχρηματοδότησης των Δήμων, αλλά και στο σοβαρότατο για τον Δήμο Ηλιούπολης ζήτημα της Δημόσιας Περιουσίας.

Συμφώνησαν να αναδείξουν από κοινού τα θέματα αυτά και να ενώσουν τις φωνές τους με όλους του Δήμους για την προώθησή τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ