Συνάντηση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και δημάρχου Γλυφάδας για το Ασκληπιείο

Μετά την απόφαση του Υπουργείου Υγείας να καταργήσει αιφνιδιαστικά και χωρίς καμία προειδοποίηση την καθημερινή εφημερία των ορθοπεδικών περιστατικών του Νοσοκομείου της Βούλας

?????????????????????????????????????????????????????????

Σύσκεψη αντιπροσωπίας βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αποτελούμενη από τους  βουλευτές του Νότιου Τομέα Αθήνας Θεανώ Φωτίου, Ραλλία Χρηστίδου, Γιάννη Μουζάλα, Γιάννη Μπαλάφα και τον βουλευτή Ανατολικής Αττικής Πάνο Σκουρολιάκο  πραγματοποιήθηκε  με τον δήμαρχο Γλυφάδας κ.  Γιώργο Παπανικολάου.

Στην συνάντηση παρέστησαν οι δημοτικοί μας σύμβουλοι στη Γλυφάδα Τάσος Ταστάνης και Σταμάτης Σκαμπραδώνης, μέλη της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γλυφάδας,  εκπρόσωπος από το βουλευτικό γραφείο του βουλευτή Νίκου Παππά και ο Μύαρης  Λεωνίδας υπεύθυνος τοπικής αυτοδιοίκησης νομαρχιακής επιτροπής νότιας Αθήνας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Είναι γνωστό ότι το Υπουργείο Υγείας κατήργησε αιφνιδιαστικά και χωρίς καμία προειδοποίηση την καθημερινή εφημερία των ορθοπεδικών περιστατικών του  Νοσοκομείου της Βούλας, υποβαθμίζοντας τη λειτουργία του νοσοκομείου. Επιπλέον είναι πρόδηλο ότι το Γενικό Νοσοκομείο «Ασκληπιείο» Βούλας καλύπτει χωρικά μία εκτεταμένη περιοχή και εξυπηρετεί άνω του 1 εκατ. κατοίκων.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης πραγματοποιήθηκε γόνιμη ανταλλαγή απόψεων για το συγκεκριμένο ζήτημα. Ο δήμαρχος εξέφρασε τη συμφωνία του και την αμέριστη συμπαράστασή του στο αίτημα επαναφοράς των καθημερινών εφημεριών της  ορθοπεδικής κλινικής  και διαβεβαίωσε ότι θα υπάρξει άμεση απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας στην κατεύθυνση αυτή.

Είναι φανερό και στον πλέον δύσπιστο ότι στον κυβερνητικό σχεδιασμό είναι η απαξίωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και η υποβάθμιση των δημόσιων νοσοκομείων. Πρέπει να τονιστεί ιδιαίτερα ότι η καθημερινή εφημερία ορθοπεδικών περιστατικών στο «Ασκληπιείο» ήταν το δεύτερο κεντρικό σημείο εξυπηρέτησης της Αττικής -πέραν του ΚΑΤ, καθιστώντας το ζωτικής σημασίας για τους πολίτες.

Το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τόνισε πως «δεσμευόμαστε ότι θα παλέψουμε με κάθε μέσο για να αρθούν άμεσα οι καταστροφικές για τους πολίτες αποφάσεις που οδηγούν στην πλήρη υποβάθμισή του».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ