Συνάντηση βουλευτών Νοτίου Τομέα με τον Δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ των βουλευτών του Νοτίου Τομέα Αττικής, Διονύση Χατζηδάκη, Άννας Καραμανλή, Μπάμπη Παπαδημητρίου, Βασίλη Σπανάκη, Κωνσταντίνου Κυρανάκη και του δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννη Κωνσταντάτου.

Μετά την συνάντηση που είχε ο Δήμαρχος με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ενημέρωσε τους βουλευτές για το θέμα των Κοινόχρηστων, Κοινωφελών και Κοινωνικής Ανταποδοτικότητας χώρων που βρίσκονται μέσα στην ‘Επένδυση του Ελληνικού’, τοποθετούνται στα διοικητικά και χωροταξικά όρια του δήμου, και πρέπει άμεσα να αποδοθούν στον δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Ο Δήμαρχος τόνισε απευθυνόμενος στους βουλευτές ότι : “ ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης, σε κάθε περίπτωση θα διασφαλίσει τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας ώστε η κατοχύρωση και η υλοποίηση των απαραίτητων υποδομών, να σηματοδοτήσουν την ομαλή ενσωμάτωση της νέας ανάπτυξης στην υφιστάμενη πόλη».

Οι βουλευτές από την πλευρά τους συμφώνησαν με τις αιτιάσεις του δημάρχου και σύντομα θα ανακοινώσουν πρωτοβουλία προκειμένου να λυθεί προς όφελος της τοπικής κοινωνίας η συγκεκριμένη εκκρεμότητα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ