Ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Νέας Σμύρνης Παναγιώτης Γιατζίδης εκπροσώπησε τον Δήμο Νέας Σμύρνης στo 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγειών Πόλεων Προαγωγής Υγείας (Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ) με τίτλο «ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΜΕΝΕΙ ΠΙΣΩ». Επίσης ο Παναγιώτης Γιατζίδης συμμετείχε στο 10ο στρογγυλό τραπέζι με τίτλο «Προγράμματα Πρόληψης και προαγωγής Υγείας – Εφαρμογές από τους Δήμους» και ανέπτυξε παρουσίαση με τίτλο «Καλές Πρακτικές στο Δήμο Νέας Σμύρνης για την πρόληψη και προαγωγή της Δημόσιας Υγείας». Στην ομιλία του παρουσίασε όλους τους τομείς της Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου και τους επιμέρους Τομείς και Δράσεις για την Προαγωγή της Δημόσιας Υγείας, καθώς και τα προγράμματα Πρόληψης της Υγείας. Στο πλαίσιο του συνεδρίου ο Δήμος Νέας Σμύρνης βραβεύτηκε για την Κοινωνική Προσφορά στην Πρόληψη Υγείας μέσα από την θεσμοθέτηση του ΚΕΠ Υγείας και έλαβε ευχαριστήριο για την δέσμευσή του στην Προαγωγή της Υγείας και εκπλήρωση των κριτηρίων που έχει θέσει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για τους Δήμους Μέλη των Εθνικών Δικτύων.

Με 228 ΟΤΑ Δήμους Μέλη, το Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ είναι πλέον ένα ισχυρό Δίκτυο που εκπροσωπεί το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της χώρας και με όλο και περισσότερους Δήμους να διαδραματίζουν ιδιαίτερα ενεργό ρόλο με καινοτόμα προγράμματα για τους πολίτες τους. Είναι πλέον έτοιμο να περάσει στην υλοποίηση των νέων πολιτικών και να πρωτοστατήσει σε ευρωπαϊκό επίπεδο.


Παράλληλα με τις εργασίες του Συνεδρίου πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση του Δικτύου και οι εκλογές για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας. Πρόεδρος του ΕΔΔΥΠΠΥ επανεξελέγη ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Πατούλης Γιώργος. Επίσης μεταξύ των μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου εξελέγη ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Νέας Σμύρνης, κ. Γιατζίδης Παναγιώτης. Η θέση αυτή δίνει στον Δήμο Νέας Σμύρνης μια πολύ σημαντική προώθηση και συνεργασία προς επίτευξη των στόχων που θέτει το Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ. Τίθεται η αφετηρία για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των αναγκών του Δήμου Νέας Σμύρνης και για δυναμική προώθηση καινοτόμων προγραμμάτων ιατροκοινωνικής φροντίδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ