Στις Βρυξέλλες, στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Περιφερειών και Πόλεων, έχουν βρεθεί πολλοί αυτοδιοικητικοί και Δήμαρχοι για να συμμετάσχουν στις εργασίες διαμόρφωσης της ευρωπαϊκής πολιτικής στη νέα προγραμματική περίοδο αλλά και να ενημερωθούν για νέα χρηματοδοτικά  εργαλεία και να ανταλλάξουν εμπειρίες και καλές πρακτικές με συναδέλφους τους από άλλες χώρες.

Ήδη στις Βρυξέλλες βρίσκονται οι Δήμαρχοι Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος και Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος με στόχο να αξιοποιήσουν ευκαιρίες και δυνατότητες των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων προς όφελος των Δήμων τους.

Οι δύο Δήμαρχοι συμμετείχαν και σε συνάντηση που διοργάνωσαν  αυτοδιοικητικοί από όλη την Αττική και όπου έγινε ενημέρωση και εκτίμηση των δυνατοτήτων που υπάρχουν.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο  πρόεδρος της  ΠΕΔΑ και δήμαρχο Νίκαιας Γιώργος Ιωακειμίδης , ο Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου  Γιάννης Φωστηρόπουλος, ο Δήμαρχος Καλλιθέας  Δημήτρης Κάρναβος, ο Δήμαρχος Φυλής  Χρήστος Παππούς, ο Δήμαρχος Παιανίας-Γλυκών Νερών  Ισίδωρος Μάδης , ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Βαγγέλης Ντηνιακός και η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ