Στη γραμμή Γεωργιάδη, πριν από τη διευκρινιστική του δήλωση με την οποία προσπάθησε να ανασκευάσει -χωρίς αποτέλεσμα- τα όσα είπε για το άνοιγμα του τουρισμού και την εξάπλωση της πανδημίας, κινήθηκε ο βουλευτής της ΝΔ Κωνσταντίνος Κυρανάκης δηλώνοντας ότι «πέσαν έξω όλοι. Και οι επιστήμονες οι οποίοι δεν προέβλεψαν τη μετάλλαξη του κορωνοϊού».

Ο ίδιος συνεχίζοντας την κριτική προς τους επιστήμονες, κριτική που ο συνέστησε Κ. Μητσοτάκης να μη γίνεται, αμφισβήτησε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, το πόσο γρήγορα θα είναι έτοιμο το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, παρά τις ανακοινώσεις της Pfizer.

Δε δίστασε μάλιστα να τα βάλει και με τις εταιρίες οι οποίες σύμφωνα με τον ίδιο είναι κατά κάποιο τρόπο συνυπεύθυνες για τη «δημιουργία σύγχυσης στον κόσμο» καθώς πάντα σύμφωνα με τον βουλευτή της ΝΔ, ο μεν ΠΟΥ ανακοινώνει ότι το εμβόλιο δε θα είναι έτοιμο πριν το καλοκαίρι ενώ οι ανακοινώσεις της φαρμακευτικής εταιρίας αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο το εμβόλιο να είναι έτοιμο νωρίτερα.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κυρανάκης μιλώντας στην τηλεόραση του Kontra είχε δηλώσει σε σχέση με το εμβόλιο ότι «η επιστημονική κοινότητα έχει καθυστερήσει υπερβολικά και έχει σταθεί κατώτερη των περιστάσεων».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ