Ερώτηση προς τον Υπουργό Επικρατείας & Ψηφιακής Διακυβέρνησης κατέθεσε ο Βουλευτής του Νότιου Τομέα Αθηνών Βασίλης – Πέτρος Σπανάκης, με την οποία τονίζει την άμεση ανάγκη συνέχισης της λειτουργίας του Κέντρου Διανομής ΕΛ.ΤΑ Ηλιούπολης.

Ο κ. Σπανάκης αναφέρει πως «η ενδεχόμενη απομάκρυνση του Κέντρου Διανομής των ΕΛ.ΤΑ της Ηλιούπολης θα επέφερε προβλήματα στην καθημερινότητα των κατοίκων και των επιχειρήσεων της περιοχής», επειδή, όπως επισημαίνει, «πρόκειται για μια αναπτυσσόμενη πόλη με πρόσθετες ανάγκες και με ανάγκη ενίσχυσης των ήδη υφιστάμενων υποδομών» τη στιγμή που το ενδεχόμενο κλεισίματος του Κέντρου Διανομής θα είχε ως αποτέλεσμα «το να διανύουν οι διανομείς καθημερινά μεγαλύτερες αποστάσεις και μάλιστα σε έναν Δήμο με οικιστική έκταση άνω των 7.000 στρεμμάτων», ζήτημα που έχει αναδείξει και το Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης με ομόφωνο ψήφισμα του.

Κατόπιν των ανωτέρω, ο κ. Σπανάκης ρωτάει τον αρμόδιο Υπουργό αν προτίθεται να προχωρήσει η Διοίκηση των ΕΛ.ΤΑ σε άμεση αναστολή του κλεισίματος του Κέντρου Διανομής των ΕΛ.ΤΑ Ηλιούπολης, σε ποιες άλλες ενέργειες προτίθεται να προχωρήσει η Διοίκηση των ΕΛ.ΤΑ, προκειμένου να ενισχυθεί σε προσωπικό το Κέντρο Διανομής Ηλιούπολης για την καλύτερη καθημερινή εξυπηρέτηση της διανομής στην ευρύτερη περιοχή, δεδομένων των αυξημένων προβλημάτων που υπάρχουν καθώς και αν προτίθεται να προχωρήσει η Διοίκηση των ΕΛ.ΤΑ σε άμεση συνεργασία με τον Δήμο Ηλιούπολης για την επίλυση του προβλήματος που προέκυψε.  

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ