Τη ΔΟΥ Γλυφάδας και τον ΕΦΚΑ Γλυφάδας επισκέφθηκε, ο Βουλευτής του Νοτίου Τομέα Αθηνών Βασίλης – Πέτρος Σπανάκης. 

Είχε την ευκαιρία να συζητήσει με το προσωπικό, τους ασφαλισμένους, τους συνταξιούχους και τους φορολογούμενους για τη ραγδαία αύξηση των αναγκών στα Νότια Προάστια της Αττικής και κυρίως για την ανάγκη ενίσχυσης των Δημοσίων Υπηρεσιών.

Πάνω από 135.000 φορολογούμενοι ανήκουν στη ΔΟΥ Γλυφάδας μετά τη συγχώνευση με τη ΔΟΥ Παλαιού Φαλήρου, ενώ πάνω από 46.000 συνταξιούχοι και 33.000 επιχειρήσεις υπάγονται στον ΕΦΚΑ Γλυφάδας. Ο κ. Σπανάκης, αμέσως μετά την επίσκεψη, κατέθεσε ερώτηση προς τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων με την οποία ζητά την ενίσχυση με προσωπικό της ΔΟΥ και του ΕΦΚΑ Γλυφάδας. «Προς: τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων
κ. Κωστή Χατζηδάκη
Θέμα: «Ενίσχυση σε προσωπικό της ΔΟΥ Γλυφάδας και του ΕΦΚΑ Γλυφάδας»
Κύριοι Υπουργοί,
Οι περιοχές των Νοτίων Προαστίων είναι από τις πιο αναπτυσσόμενες της χώρας.
Η εξέλιξη αυτή οδηγεί στην αύξηση των αναγκών και κυρίως της ανάγκης ενίσχυσης των Δημοσίων Υπηρεσιών.
Η ΔΟΥ Γλυφάδας και το Α’ Τοπικό Υποκατάστημα Μισθωτών Αττικής-Νοτίου Τομέα, που εδρεύει στην Γλυφάδα, εξυπηρετούν καθημερινά εκατοντάδες κατοίκους του Νοτίου Τομέα της Αττικής.
Πάνω από 135.000 φορολογούμενοι ανήκουν στη ΔΟΥ Γλυφάδας μετά τη συγχώνευση με τη ΔΟΥ Παλαιού Φαλήρου, ενώ πάνω από 46.000 συνταξιούχοι και 33.000 επιχειρήσεις υπάγονται στον ΕΦΚΑ Γλυφάδας.
Επειδή οι ανάγκες των συγκεκριμένων υπηρεσιών αυξάνονται ραγδαία, για παράδειγμα υπάρχει αύξηση των μεταβιβάσεων στην ευρύτερη περιοχή.
Επειδή τα αιτήματα των συνταξιούχων είναι αυξημένα στον ΕΦΚΑ Γλυφάδας.
Επειδή σήμερα τουλάχιστον το 20% του προσωπικού έχει θεμελιώσει δικαίωμα
συνταξιοδότησης.
Ερωτώνται οι κ.κ. Υπουργοί:
1) Προτίθεστε να ενισχύσετε τη ΔΟΥ Γλυφάδας με προσωπικό;
2) Προτίθεστε να ενισχύσετε το Τοπικό Υποκατάστημα ΕΦΚΑ Γλυφάδας με προσωπικό;
3) Σε ποιες άλλες ενέργειες προτίθεστε να προβείτε προκειμένου να αντιμετωπίσετε τις αυξημένες ανάγκες των ανωτέρω υπηρεσιών;»
Ο ερωτών Βουλευτής
Βασίλειος-Πέτρος Ν. Σπανάκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ