Σκληρή επίθεση Παππά σε Μητσοτάκη

“Σε 2 εκ. πολίτες που χρησιμοποιούν ΜΜΜ λέει ότι έχει συνωστισμό τις ώρες αιχμής και ότι έκανε ό,τι μπορούσε”

Για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Το μόνο που μπορείτε, τελικά, είναι να κρατάτε 100 οχήματα στα αμαξοστάσια, λόγω έλλειψης οδηγών, ενώ κρατάτε ακόμα αποσπασμένους οδηγούς στα υπουργικά γραφεία. Το μόνο που μπορείτε είναι να μην επισκευάζετε τις μικροβλάβες στα 270 οχήματα, ενώ θα μπορούσαν να επισκευαστούν σε έναν μήνα. Το μόνο που μπορείτε είναι να ακυρώνετε τον διαγωνισμό του ΣΥΡΙΖΑ για 750 νέα λεωφορεία και να απεντάσσετε την αγορά 92 λεωφορείων ενώ υπήρχε εξασφαλισμένη χρηματοδότηση».

Σε ό,τι αφορά τη θωράκιση του δημόσιου συστήματος Υγείας, ο Νίκος Παππάς επεσήμανε: «Σήμερα, ο κ. Μητσοτάκης ομολόγησε ότι πάμε σε lockdown γιατί δεν υπάρχουν αρκετές ΜΕΘ. Αυτό μπορέσατε και εδώ;». Ασκώντας, παράλληλα, κριτική στην αναφορά Μητσοτάκη περί εφησυχασμού της κυβέρνησης, λέγοντας: «Πως εφησυχάσατε; Σε κάποιο από τα τριήμερα; Δεν ακούγατε τους ειδικούς; Ανοίξατε τον τουρισμό και τα σχολεία χωρίς ελέγχους, δεν κάνατε τίποτα για τις ΜΕΘ και τα ΜΜΜ».

Σε ό,τι αφορά την κατάσταση στην κοινωνία και την οικονομία, παρομοίωσε τις κυβερνητικές πρωτοβουλίες με «αντικοινωνικό οίστρο», λέγοντας πως μπαίνουν πολλαπλά εμπόδια στον πτωχευτικό για όσους θέλουν να κρατήσουν τα σπίτια τους, ενώ μίλησε και για το «απάνθρωπο σχέδιο Πισσαρίδη». Σε απάντηση των προβλέψεων του Μεγάρου Μαξίμου και του οικονομικού επιτελείου περί «έκρηξης επενδύσεων -κατά 30%- το επόμενο έτος», παρέθεσε τις φθινοπωρινές προβλέψεις της Κομισιόν που μιλούν για ένα ποσοστό αύξησης της τάξης του 5% μόνο.

Κλείνοντας την ομιλία του ανέφερε: «Η χώρα χρειάζεται προοδευτική πορεία και αυτή οφείλουν να την οργανώσουν και να την εγγυηθούν οι προοδευτικές δυνάμεις το τόπου. Διαφορετικά, η ελληνική κοινωνία θα καταδικαστεί σε μακροχρόνιο πόνο και δυστυχία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ