Η δήλωση της Ραλλίας Χρηστίδου, βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών, αναφορικά με την κυβερνητική σπουδή για επαναλειτουργία των δικαστηρίων και των υποθηκοφυλακείων, σε συνάρτηση και με τη λήξη στις 30 Απριλίου της προστασίας της πρώτης κατοικίας έχει ως εξής:

«Στις 30 Απρίλη λήγει η προστασία της πρώτης κατοικίας. Η κυβέρνηση ανακοίνωσε αιφνιδιαστικά την επαναλειτουργία των υποθηκοφυλακείων και των αμέσως συναφών με αυτά δικαστηριακών διαδικασιών λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης της Ολομέλειας, χθες. Αυτό σημαίνει ότι «ανοίγουν» οι διαδικασίες εγγραφής προσημειώσεων και επιβολής συντηρητικών κατασχέσεων πριν από την έναρξη οποιασδήποτε άλλης οικονομικής δραστηριότητας.

H κίνηση αυτή εξυπηρετεί ξεκάθαρα τις τράπεζες και όσους η Νέα Δημοκρατία ιδεοληπτικά επιλέγει να στηρίξει ακόμη και εν μέσω πανδημίας. Για τους απλούς πολίτες, τους ανήμπορους να αντιδράσουν, αυτούς που «μένουν σπίτι» για όσο ακόμη έχουν σπίτι, προκειμένου να συνεχίσουν να έχουν περιουσία και προοπτική και μετά την καραντίνα, είναι ανάγκη να αντιδράσουμε όλες και όλοι εμείς.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ