Η επανεκκίνηση της ιστιοπλοΐας αρχίζει την Πέμπτη 13-5-2021 από τον ιστορικό Ν.Ο. Παλαιού Φαλήρου ο οποίος έχει αναλάβει τη διοργάνωση του πανελλήνιου πρωταθλήματος 420 που αποτελεί και αγώνα πρόκρισης για τη συγκρότηση της εθνικής ομάδας.

Ακολουθώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο της ΓΓΑ οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα λάβουν μέρος στον αγώνα θα πρέπει να υποβληθούν σε rapid test. Γι’ αυτό και η πρόεδρος της ΕΙΟ Νίκη Αναστασίου έστειλε επιστολή στον Δήμαρχο Π. Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλο, ζητώντας τη βοήθειά του έτσι ώστε ομάδα του Ε.Ο.Δ.Υ. να βρίσκεται στον Ν.Ο.Π.Φ. στις 13 Μαΐου και οι ιστιοπλόοι να υποβληθούν στο απαραίτητο τεστ.

Πιο συγκεκριμένα η επιστολή της προέδρου της Ε.Ι.Ο. αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητέ κ. Δήμαρχε,

Χρόνια πολλά με υγεία και πάντα επιτυχίες προς όφελος των δημοτών του Π. Φαλήρου.

Αφορμή για την επικοινωνία μας αποτελεί το γεγονός ότι η επανεκκίνηση της Ιστιοπλοΐας, του αθλήματος που έχει χαρίσει ατέλειωτες διακρίσεις στην πατρίδα μας, μετά από μήνες απραξίας λόγω της πανδημίας, γίνεται αυτήν την εβδομάδα (13-16/05/2021) με φορέα έναν ιστορικό και πολυνίκη Όμιλο, τον Ναυτικό Όμιλο Π. Φαλήρου, ο οποίος έχει αναλάβει την διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 420, που αποτελεί πρόκριση για την αντίστοιχη Εθνική μας Ομάδα. Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Ν.Ο.Π.Φ. ασχολείται ιδιαίτερα με την συγκεκριμένη κατηγορία σκαφών και έχει χαρίσει πολλά μετάλλια στην Ελλάδα.

Ακολουθώντας με ευλάβεια το επιστημονικό υγειονομικό πρωτόκολλο της ιστιοπλοΐας, εγκεκριμένο από την Επιστημονική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. στις 29/04/2021, όλοι οι αθλητές και οι αθλήτριες θα πρέπει να υποβληθούν σε rapid test την ημέρα της προσέλευσής τους στο Πρωτάθλημα, δηλαδή στις 13/05/ 2021.

Απευθυνόμαστε, λοιπόν, σε εσάς (γνωρίζοντας από πρώτο χέρι ως δημότης Π. Φαλήρου τη στήριξή σας στον αθλητισμό και βέβαια την ιστιοπλοΐα) ζητώντας την βοήθειά σας, ώστε συνεργείο του Ε.Ο.Δ.Υ. να βρίσκεται στον Όμιλο την συγκεκριμένη ημερομηνία και οι ιστιοπλόοι μας απρόσκοπτα να υποβληθούν σε δωρεάν test.

Ευελπιστώντας στην βοήθειά σας,

Με ειλικρινή εκτίμηση,

Η Πρόεδρος

Νίκη Αναστασίου»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ