Σύσκεψη- συζήτηση πραγματοποίησε η ΚΟΒ Παλαιού Φαλήρου, με ομιλήτρια την Χριστίνα Μπέλλα, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ και γραμματέα της ΤΟ Νότιων Συνοικιών. Η σύσκεψη έγινε σε γνωστό καφενείο της περιοχής μετά την αναβολή της ανοιχτής συγκέντρωσης λόγω καιρικών συνθηκών.

Κεντρικό σύνθημα της συγκέντρωσης ήταν «Μένουμε δυνατοί, για να μην πληρώσουμε την κρίση τους». Η κ. Μπέλλα, στην εισηγητική ομιλία της μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι «Στις συνέπειες που έχει η νέα καπιταλιστική κρίση -που ήδη έχει κάνει την εμφάνιση της- στους εργαζόμενους και την κοινή σύμπλευση των άλλων κομμάτων στο να την φορτώσουν ακόμα μια φορά στις πλάτες του προς όφελος των μεγάλων μονοπωλιακών ομίλων», ενώ αναφέρθηκε επίσης στη δράση του κόμματος στην περίοδο της πανδημίας και την προσπάθεια των κομμουνιστών να κρίνει ο κόσμος τις καταστάσεις με γνώμονα τα δικά του συμφέροντά και όχι τα συμφέροντα των μονοπωλιακών ομίλων, καθώς και στις μάχες που έχουμε μπροστά μας.

Στην συζήτηση απασχόλησαν τα ζητήματα για το περιβάλλον και της περιβόητής «πράσινης ανάπτυξης», οι επικίνδυνες για τους λαούς εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά, η πρόταση του ΚΚΕ για το πως δεν θα πληρώσει ο λαός την κρίση κ.ο.κ

Σχόλιο για την ενέργεια φασιστοειδών να βρωμίσουν γκράφιτι του Γ. Αντετοκούνμπο

Την καταδίκη της ενέργειας φασιστοειδών που βρώμισαν γκράφιτι για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο εκφράζει με σχόλιο της η Κομματική Οργάνωση Παλαιού Φαλήρου του ΚΚΕ.

Συγκεκριμένα αναφέρει:


«Έξω τα φασιστοειδή από τις γειτονιές μας.


Η Κομματική Οργάνωση Παλαιού Φαλήρου του ΚΚΕ καταδικάζει την ενέργεια φασιστοειδών όπου με τη γνωστή τους τακτική μέσα στη νύχτα, σαν τα ποντίκια, βεβήλωσαν γκράφιτι για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, βρωμίζοντάς το με τη σβάστικα και το σήμα των Ες-Ες.


Οι δημότες του Παλαιού Φαλήρου δεν πρέπει να δείξουν καμία ανοχή τόσο σε χρυσαυγίτικες ενέργειες όσο και στα νέα εθνικιστικά τους μορφώματα που δημιουργήθηκαν όταν «εγκατέλειψαν το καράβι σαν τους αρουραίους» πριν βουλιάξει. Καμία ανοχή στις φασιστικές ιδέες και στις πράξεις τους. Καμία ανοχή και σε όσους τους δίνουν χώρο και τους ξεπλένουν όπως η δημοτική αρχή του Παλαιού Φαλήρου που κάθε χρόνο τους καλεί σε εκδηλώσεις του δήμου, αφού όπως λέει «είναι νόμιμο πολιτικό κόμμα».


Καλούμε το λαό να απομονώσει τις φασιστικές – ρατσιστικές οργανώσεις, να παλέψει ενάντια στο καπιταλιστικό σύστημα που είναι η μήτρα που γεννά το φασισμό – ναζισμό. Να καταδικάσει τη δράση τους σε όλους τους χώρους, στα σχολεία, στις γειτονιές, στους τόπους δουλειάς. Να τους στείλει εκεί που ανήκουν: Στο σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ