Ξεκίνησε από τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου η επισκευή των φθαρμένων κυβόλιθων της οδού Αγίου Αλεξάνδρου.

Το πρώτο στάδιο της παρέμβασης προβλέπει, την ανακατασκευή των φθαρμένων κυβόλιθων στο τμήμα, από την Λεωφ. Ποσειδώνος έως την οδό Ναϊάδων ενώ στο δεύτερο στάδιο προβλέπεται, η ανακατασκευή των φθαρμένων κυβόλιθων του τμήματος που ξεκινά, από την οδό Ναϊάδων έως την οδό Ζησιμοπούλου.

Για τις ανάγκες των εργασιών, για διάστημα περίπου 20 ημερών, ο δρόμος θα είναι κλειστός από την Λεωφ.Ποσειδώνος έως την οδό Ναϊάδων ενώ οι κάθετοι δρόμοι όπως οι οδοί : Αλκυόνης, Τρίτωνος, Θέτιδος, Αφροδίτης και Ναϊάδων, θα παραμείνουν ανοιχτοί.

Επίσης η διέλευση της λεωφορειακής γραμμής 126 του ΟΑΣΑ θα πραγματοποιείται κανονικά, καθώς το τμήμα αυτό θα παραμείνει ανοιχτό. Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο χαρακτήρας και η μορφή της οδού Αγίου Αλεξάνδρου, βάσει των όρων χρηματοδότησης του έργου, οφείλει να παραμείνει ως έχει έως το τέλος του 2020 ενώ όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση « Καθ΄όλη την διάρκεια εκτέλεσης του έργου θα ασκείται διαρκής επίβλεψη των προδιαγραφών του, ενώ παράλληλα έχει εξασφαλιστεί η διευκόλυνση της τροφοδοσίας των καταστημάτων που παραμένουν ανοιχτά».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ