Αδράττοντας την ευκαιρία του περιορισμού της κυκλοφορίας πολλοί δήμοι, ανάμεσά τους και ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου προχωρούν σε ασφαλτοστρώσεις και επισκευές του οδικού τους δικτύου. 

Ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου από την Τρίτη του Πάσχα θα ξεκινήσει την επισκευή της κεντρικής αρτηρίας του Δήμου, της Αγίου Αλεξάνδρου η οποία είναι στρωμμένη με κυβόλιθους. Σε πολλά σημεία οι κυβόλιθοι είχαν φύγει και τα κενά είχαν πληρωθεί πρόχειρα με τσιμέντο.

“Εκμεταλλευόμενοι, τον περιορισμό της κυκλοφορίας και τους κλειστούς επαγγελματικούς χώρους”, αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Δήμος, “ξεκινάμε με γρήγορους ρυθμούς, την επισκευή του δρόμου της Αγίου Αλεξάνδρου”.

Το έργο θα ξεκινήσει την Τρίτη του Πάσχα και θα ολοκληρωθεί τμηματικά σε δύο στάδια.

Συγκεκριμένα, το πρώτο στάδιο προβλέπει, την ανακατασκευή των φθαρμένων κυβόλιθων στο τμήμα, από την Λεωφ. Ποσειδώνος έως την οδό Ναϊάδων. Το δεύτερο προβλέπει, την ανακατασκευή των φθαρμένων κυβόλιθων που ξεκινά, από την οδό Ναϊάδων έως την οδό Ζησιμοπούλου.

Για τις ανάγκες των εργασιών, από την Δευτέρα του Πάσχα 20 Απριλίου 2020 και για διάστημα περίπου 20 ημερών, θα κλείσει ο δρόμος της Αγίου Αλεξάνδρου από την Λεωφ.Ποσειδώνος έως την οδό Ναϊάδων. Οι κάθετοι δρόμοι όπως οι οδοί : Αλκυόνης, Τρίτωνος, Θέτιδος, Αφροδίτης και Ναϊάδων, θα παραμείνουν ανοιχτοί.

Η διέλευση της λεωφορειακής γραμμής 126 του ΟΑΣΑ θα πραγματοποιείται κανονικά, καθώς το τμήμα αυτό θα παραμείνει ανοιχτό.

Θα υπάρχει αυστηρή επιτήρηση των προδιαγραφών του έργου και διευκόλυνση της τροφοδοσίας των καταστημάτων που παραμένουν ανοιχτά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ