Με μήνυση  που κατέθεσε ο επικεφαλής της “Ελληνικής Αυγής για την Καλλιθέα”, Τρύφων Μπουγάς  εναντίον του συνόλου του Δημοτικού Συμβουλίου της Καλλιθέας, επιχειρείται όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά να μπει τέρμα στην λασπολογία, στις προσβολές και τις παράνομες και αντισυνταγματικές αποφάσεις που εμποδίζουν την δημοτική του παράταξη να ασκήσει τα καθήκοντα της.

Η μήνυση στρέφεται κατά του συνόλου του Δημοτικού Συμβουλίου και κατά όλων των Παρατάξεων ενώ επικαλείται εις βάρος του συνδυασμού του συντονισμένη επίθεση και παράνομες αποφάσεις σύμφωνα με τις οποίες η Ελληνική Αυγή, δεν μπορεί να έχει δικούς της χώρους στο Δημαρχείο, ούτε καν για τον συνδυασμό, αλλά ούτε και για δράσεις προς όφελος του Δήμου.

Παράλληλα κλιμακώνοντας τις προκλήσεις κατά του συνόλου του Δημοτικού Συμβουλίου κατατέθηκαν και αγωγές σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους.

Στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο αναμένεται η αντίδραση των Δημοτικών παρατάξεων της Καλλιθέας καθώς και η δημόσια καταδίκη των συγκεκριμένων πρακτικών από τους επικεφαλής των Δημοτικών Συνδυασμών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ