Η Διεύθυνση Αθλητισμού Νέας Σμύρνης, διαθέτει 3 Δημοτικά Γυμναστήρια, 6 Δημοτικά Υπαίθρια Γυμναστήρια, 1 Κλειστό Δημοτικό Κολυμβητήριο & 1 Γήπεδο Τένις.

Τα Δημοτικά Γυμναστήρια είναι εξοπλισμένα με σύγχρονα και ασφαλή μηχανήματα, σάουνες & χώρους υγιεινής. Οι άριστα καταρτισμένοι καθηγητές Φυσικής Αγωγής είναι στη διάθεση των αθλούμενων για το σχεδιασμό των κατάλληλων ατομικών προγραμμάτων μυϊκής ενδυνάμωσης.

Τα Δημοτικά Υπαίθρια Γυμναστήρια διαθέτουν εξειδικευμένα όργανα εξωτερικού χώρου, που πληρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και συμβάλλουν στη δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των πολιτών και στην ανάδειξη των πολλαπλών οφελών της καθημερινής άσκησης στην υγεία.

Το Κλειστό Δημοτικό Κολυμβητήριο είναι σύγχρονο, ολυμπιακών διαστάσεων (25×50) και πραγματοποιούνται καθημερινά πολλά και ποικίλα προγράμματα για παιδιά προσχολικής ηλικίας, εφήβους, ενήλικες και ΑΜΕΑ.

Κύριο μέλημα της Διεύθυνσης Αθλητισμού είναι και ο Μαζικός Αθλητισμός που έχει γίνει πλέον θεσμός. Η συμμετοχή στη μαζική άσκηση έχει γίνει ευχάριστη και υγιεινή συνήθεια των κατοίκων-δημοτών της πόλης μας.

Οι δημότες – κάτοικοι του Δήμου Νέας Σμύρνης έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στα προγράμματα:

– Αεροβικής γυμναστικής & Pilates

– Aqua aerobic

– Baby swimming

– Τένις (ενηλίκων – εφήβων – παιδιών)

– Παραδοσιακών χορών

– Άθλησης στην εφηβική ηλικία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ