Αναφορά στον νυν υπουργό Οικονομικών και μία συγκαταβατική διαπίστωση ότι παντως δεν έχει κάνει κακή δουλειά έως τώρα κάνει η η “Καθημερινή”  στις παραπολιτικές της στήλες, όπου υποστηρίζει ότι συζητιέται για αντικαταστάτης του ο Τάκης Αράπογλου.

Η «Καθημερινή» ωστόσο επισημαίνει πως αλλού είναι το πρόβλημα με τον Σταϊκούρα: “Στον δύσκολο χαρακτήρα του. Δημιουργεί έριδες παντού, λένε άπαντες. Οχι μόνο με τους υπουργούς, όπως είχε γράψει η στήλη εντός της εβδομάδας, αλλά και με ανώτερα στελέχη τραπεζών. Οι σχετικές μάλιστα γκρίνιες έχουν φτάσει στο Μαξίμου”.

Σχετικά με τον γείτονα μας , εδώ στα Νότια Προάστια, Τάκη Αράπογλου και την πιθανότητα να διαδεχθεί τον Σταϊκούρα η εφημερίδα γράφει:

Σε περίπτωση που ανασχηματιστεί ο Χρήστος Σταϊκούρας, ένα από τα πρόσωπα που συζητιέται για πιθανός διάδοχός του είναι ο Τάκης Αράπογλου. Ο έμπειρος τραπεζίτης είχε συζητηθεί για τη θέση του ΥΠΟΙΚ και αμέσως μετά τις εθνικές εκλογές του 2019 και την ανάληψη της πρωθυπουργίας από τον Μητσοτάκη, αλλά σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες δεν ήθελε να αφήσει τον τραπεζικό κλάδο. Τα δεδομένα, ωστόσο, τώρα έχουν αλλάξει και μένει να φανεί αν περπατήσει η συγκεκριμένη προοπτική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ