Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, επισκέφθηκε τα λύκεια του Δήμου (1ο και 2ο Γ.Ε.Λ. Μοσχάτου, 1ο Γ.Ε.Λ. Ταύρου), με αφορμή την επανέναρξη της λειτουργίας τους.

Συνομίλησε με τους διευθυντές των σχολείων, οι οποίοι εξέφρασαν την πλήρη ικανοποίησή τους για την επανέναρξη, δηλώνοντας πως όλα εξελίσσονται ομαλά και ότι πάνω από το 50% των μαθητών είναι παρόντες.

Παρόντες στην επίσκεψη, εκτός του Δημάρχου Μοσχάτου-Ταύρου, ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Θανάσης Μελίστας, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Φελλάς, η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Κατερίνα Καρύδη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πέτρος Καραφωτιάς και Βαγγέλης Κοτζαμπασάκης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μοσχάτου, Γιώργος Σφυρόερας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ταύρου, Άκης Καπλάνης και ο π. Κοινοτικός Σύμβουλος Ταύρου, Νίκος Ταταράκης. Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, ΑνδρέαςΕυθυμίου, δήλωσε για το θέμα τα εξής: «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που τα σχολεία ανοίγουν και θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στους μαθητές μας της Γ’ Λυκείου εν όψει των Πανελληνίων Εξετάσεων. Ο Δήμος μας τις τελευταίες μέρες προχώρησε σε ενέργειες με σκοπό την προστασία της υγείας των μαθητών και των εκπαιδευτικών. Συγκεκριμένα, ενισχύσαμε τον καθαρισμό των Γυμνασίων και Λυκείων με καθαρίστριες από τα δημοτικά σχολεία, απολυμάναμε όλες τις σχολικές μονάδες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, διανείμαμε προστατευτικές μάσκες από τη Σχολική Επιτροπή και τα Εργαστήρια Κοπτικής – Ραπτικής του Πνευματικού Κέντρου μας και εμφιαλωμένα νερά για τους μαθητές. Παράλληλα είμαστε στη διαδικασία προμήθεια θερμομέτρων μετώπου. Είμαστε σε άψογη συνεργασία με την Εκπαιδευτική Κοινότητα της πόλης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ