Περήφανος ο Κωνσταντάτος για το Σώμα Εθελοντών

Κοσμοσυρροή στην κοπή της πίτας του Σώματος των Εθελοντών του Δήμου Αργυρούπολης – Ελληνικού στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Μίκης Θεοδωράκης. Μια αίθουσα ασφυκτικά γεμάτη με πολλούς επίσημους, τους ίδιους τους εθελοντές αλλά και τις οικογένειες τους που τους στηρίζουν στην τόσο σημαντική και ανιδιοτελή  προσπάθεια προσφοράς που καταβάλουν.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώθηκε από τον Δήμαρχο Γιάννη Κωνσταντάτο : « Αν είμαστε περήφανοι για κάτι ως διοίκηση δεν είναι τίποτα άλλο από την δημιουργία το 2015 του Σώματος Εθελοντών του Δήμου μας. Δεκάδες άνθρωποι καταθέτουν ανιδιοτελώς την ψυχή τους στις δομές που δημιουργήσαμε όπως Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικό Φαρμακείο, Φροντιστήριο, Ιματιοθηκη, Φιλοζωική οργάνωση, Δασοπυροπροστασία, Διάθεσης Τροφίμων, Γυναικών.

Δομές που υπηρετούν τις ανάγκες όσων συνανθρώπων μας έχουν ανάγκη στήριξης και αλληλεγγύης . Τους ευχαριστούμε ολόψυχα για την προσφορά τους

Από όλους τους ομιλητές σημειώθηκε ότι το εθελοντικό κίνημα στην πόλη, είτε με τους εθελοντές του Δήμου, είτε με άλλες εθελοντικές ομάδες, διαρκώς ισχυροποιείται και αυτό είναι κάτι που χαροποιεί όλους ιδιαίτερα. Και φυσικά πρώτα από όλα την Δημοτική Αρχή η οποία για μια ακόμα φορά δεσμεύτηκε ότι  θα είναι πάντα δίπλα τους, σε ό,τι χρειαστεί όπως και αυτοί είναι πάντα δίπλα στον Δημότη με ουσιαστική και αποτελεσματική προσφορά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ