Παρουσία Νάνου η τελετή υπόσχεσης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Σε μια κατάμεστη από κόσμο αίθουσα με συγκίνηση και χαρά πραγματοποιήθηκε το  στον πολυχώρο Γαλαξία η Τελετή Υπόσχεσης των 25 Δοκίμων Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών Νέας Σμύρνης και η απονομή προαγωγών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα, κ. Δήμητρα Νάνου, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Νέας Σμύρνης, κ. Νότης Γιατζίδης, ο Αντιδήμαρχος Αστικού Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας Νέας Σμύρνης, κ. Πέτρος Κουκάς, η Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων Νέας Σμύρνης, κ. Κλαίρη Δεληγιάννη, ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύησης, κ. Γιώργος Λαρίσσης, τα μέλη του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, κ. Χρήστος Γιάννου, κ. Τζένη Λιάγκα, κ. Χρήστος Αλμπάνης. Επίσης, τα Περιφερειακά Τμήματα ΕΕΣ Πειραιά, Βύρωνα, Κορίνθου, Καλαμάτας και τα Τμήμα Εθελοντών Σαμαρειτών Αθήνας, Πειραιά, Κορίνθου, Καλαμάτας.

Το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Νέας Σμύρνης ευχαριστεί θερμά τις φίλες και τους φίλους που τίμησαν με την παρουσία τους αυτήν την σημαντική στιγμή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ