Σε έναν από τους πλέον σημαντικούς  παίκτες της αγοράς ακινήτων, την Brook Lane, περνάει, σύμφωνα με πληροφορίες, το εμπορικό κέντρο «South Polis», που έχει  κατασκευάσει ο όμιλος Μπ. Βωβού στο Παλαιό Φάληρο.

Στην επενδυτική εταιρεία Brook Lane καταλήγει, σύμφωνα με πληροφορίες, το εμπορικό κέντρο South Polis που είχε κατασκευαστεί από τον όμιλο Μπ. Βωβός και είχε περιέλθει στην ALPHA BANK.

Η τελευταία είχε προκηρύξει διαγωνισμό μέσα στον Δεκέμβριο για την πώληση πακέτου ακινήτων στο οποίο, εκτός από το ακίνητο των 18 στρεμμάτων στο Παλαιό Φάληρο, είχαν ενταχθεί και δύο κτίρια γραφείων στην οδό Παπανικολή στο Χαλάνδρι. Κατά πληροφορίες, την υψηλότερη προσφορά, κοντά στα 30 εκατ. ευρώ, κατέθεσε η Brook Lane, ενώ είχαν θέσει υποψηφιότητα και οι επενδυτικές εταιρείες ακινήτων Trastor και Orilina.

Το εμπορικό κέντρο South Polis περιλαμβάνει συγκρότημα που είναι μισθωμένο στην εταιρεία πολυκινηματογράφων Village αλλά και στην Jumbo. Ο σχεδιασμός της επενδυτικής εταιρείας που εμφανίζεται ως επικρατέστερη προβλέπει, κατά τις ίδιες πληροφορίες, πως το κενό τμήμα του ακινήτου θα μετατραπεί σε κτίρια γραφείων. Στον διαγωνισμό της Αlpha Bank είχαν εμφανιστεί πέντε διεκδικητές, αλλά μέχρι το τελικό στάδιο της διαδικασίας έμεινε η Brook Lane και μια ακόμα επενδυτική εταιρεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ