0λοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου η τοποθέτηση της πεζογέφυρας στην παραλιακή, στο ύψος της οδού Αφροδίτης.

Παρόντες στις εργασίες ήταν οι βουλευτές του Νοτίου Τομέα Αθηνών, Διονύσης Χατζηδάκης και Βασίλης Σπανάκης, ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, η αντιπεριφερειάρχης Δήμητρα Νάνου και ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος καθώς και οι Αντιδήμαρχοι Αλέκος Κορόμηλος, Κώστας Χαρδαβέλας και Νίκυ Γιάκοβλεφ.

“Μόλις τοποθετήσαμε την 2η από τις 6 σύγχρονες πεζογέφυρες στην λεωφόρο Ποσειδώνος στο ύψος του Φλοίσβου. Το έργο χρηματοδοτήθηκε από την Περιφέρεια_Αττικής, μέσω του ΠΕΠ Αττικής 2014-2020 και η γέφυρα δημοπρατήθηκε από το Υπουργείο Υποδομών.
Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές! Προχωράμε με έργα” δήλωσε ο Γιώργος Πατούλης

“Η πεζογέφυρα μας τοποθετήθηκε! Ένα κυριολεκτικά ζωτικής σημασίας έργο για τους πολίτες του Παλαιού Φαλήρου ολοκληρώνεται.
Η πόλη συνδέεται πλέον με την θάλασσα με ασφάλεια” έγραψε στη σελίδα του στο facebook ο δήμαρχος Γιάννης Φωστηρόπουλος, ο οποίος έκανε μάλιστα και ζωντανή μετάδοση από το σημείο.

“Ένα μεγάλο έργο πνοής για το Παλαιό Φάληρο, τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες του. Η πρόσβαση από και προς το παραλιακό μέτωπο θα είναι ασφαλής για όλους, αλλά ταυτόχρονα και προσβάσιμη σε άτομα με κινητικές δυσκολίες” σημείωσε ο Βουλευτής Βασίλης Σπανάκης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ